Genium
Genium
Genium
Genium
Genium

Genium

- - - - - -

Κωδικός: 3B1-3

Κατασκευαστής: Ottobock

Σύντομη περιγραφή

Ανακτήστε τη δύναμή σας.

Με το λανσάρισμα στην αγορά του γόνατος Genium, η Ottobock άνοιξε εντελώς νέους ορίζοντες για όσους φορούν προσθετικά μέλη: ένα σχεδόν φυσικό μοτίβο βάδισης, ανέβασμα σκαλοπατιών βήμα προς βήμα, βάδισμα προς τα πίσω, χαλαρή ορθοστασία – για να αναφέρουμε μόνο μερικά παραδείγματα. Τα οφέλη από την τοποθέτηση ενός Genium έχουν αποδειχθεί επιστημονικά σε πολλές μελέτες.

Το Genium έχει βελτιωθεί με βάση την ανθρώπινη κίνηση ως πρότυπο. Το αποτέλεσμα είναι αισθητά πιο ομαλό βάδισμα και ακόμη καλύτερη υποστήριξη και ασφάλεια σε καθημερινές καταστάσεις, για παράδειγμα σε ράμπες, σε περιορισμένους χώρους ή όταν αλλάζετε ταχύτητες περπατήματος. Πέντε ατομικά επιλέξιμα MyModes υποστηρίζουν ειδικά μοτίβα βάδισης στην εργασία ή στον ελεύθερο χρόνο σας.

Το Genium μπορεί να διαμορφωθεί με την εφαρμογή Cockpit, η οποία είναι πλέον διαθέσιμη όχι μόνο για συσκευές Android αλλά και Apple (iOS).

Χαρακτηριστικά

Τύπος προϊόντος

Γόνατο με μικροεπεξεργαστή

Βαθμός κινητικότητας

K2, K3, K4

Μέγιστο σωματικό βάρος

150kg

Επίπεδο ακρωτηριασμού

Απεξάρθρωση γόνατος, Ακρωτηριασμός μηρού, Απεξάρθρωση ισχίου

Οφέλη με μια ματιά01

Ελευθέρωσε το μυαλό σου

Χάρη στην πρόσφατα ενημερωμένη, μοναδική τεχνολογία, το Genium επιτρέπει ένα βάδισμα που είναι ακόμα πιο φυσικό. Η πρόσθετη υποστήριξη παρέχεται από δυνατότητες προσαρμογής που μπορούν να διευκολύνουν το περπάτημα σε ράμπες ή το κάθισμα.

Εξαιρετική μακροχρόνια εφαρμογή

Πρόσθετες λειτουργίες μπορούν να βοηθήσουν στην προσαρμογή της πρόθεσης στην καθημερινότητά σας. Η λειτουργία σκαλοπατιών και εμποδίων παρέχει χρήσιμη καθημερινή βοήθεια. Σας επιτρέπει να ανεβείτε τις σκάλες ή να ξεπεράσετε εμπόδια όπως κράσπεδα.

Αδιάβροχο IP67

Ανταποκριθήκαμε στα αιτήματά σας για βελτιωμένη προστασία από το νερό και αναβαθμίσαμε το Genium σε βαθμολογία IP 67. Ως αποτέλεσμα, το Genium μπορεί τώρα να εκτεθεί σε σύντομες βροχοπτώσεις ή να έρθει σε επαφή με νερό.

Χαλαρή ορθοστασία

Το Genium διαθέτει δύο διαφορετικές λειτουργίες στάσης που επιτρέπουν την ανάπαυση στο προσθετικό μέλος. Το αποτέλεσμα είναι συνεχής ανακούφιση για το υγιές μέλος. Οι αμφίπλευρα ακρωτηριασμένοι επωφελούνται από αυτή τη λειτουργία.

Επιλέγοντας τις ρυθμίσεις της πρόθεσης σας

Η επιλογή να έχετε έως και πέντε MyModes προγραμματισμένα για ειδικές δραστηριότητες, σας επιτρέπει να προσαρμόσετε την πρόθεσή σας ακόμα καλύτερα στην καθημερινότητά σας. Το νέο Genium προσφέρει μια ακόμη μεγαλύτερη επιλογή επιλογών για μεμονωμένες λειτουργίες.

Απλός έλεγχος εν κινήσει με την εφαρμογή Cockpit

Με την εφαρμογή Cockpit 2.0 για συσκευές Apple και Android, μπορείτε εύκολα και άνετα να διαμορφώσετε μόνοι σας το νέο Genium. Είτε θέλετε να ελέγξετε το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας, είτε να επιλέξετε MyMode είτε να αλλάξετε την ένταση του ήχου, όλα είναι εκεί στο smartphone ή το tablet σας.

Το Genium02

Genium prosthetic leg

Έξυπνος έλεγχος εφαρμογών

Χάρη στο ενσωματωμένο Bluetooth, το Genium μπορεί επίσης να ελεγχθεί με μια εφαρμογή. Πρόσθετα μοτίβα κίνησης αποθηκεύονται ως MyModes και μπορούν να επιλεγούν πολύ εύκολα χρησιμοποιώντας την αντίστοιχη εφαρμογή. Η λειτουργία σίγασης μπορεί να επιλεγεί και μέσω της εφαρμογής και είναι ιδανική όταν επισκέπτεστε για παράδειγμα τον κινηματογράφο ή το θέατρο. Το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας μπορεί επίσης να ελεγχθεί σε χρόνο μηδέν χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Cockpit, η οποία είναι διαθέσιμη για το νέο Genium σε συσκευές Android και Apple (iOS).

Μοναδική τεχνολογία στο επίκεντρο της κινητικότητάς σας

Η εισαγωγή του Genium το 2011 αντιπροσώπευε μια σημαντική ανακάλυψη στην τεχνολογία των αρθρώσεων του γόνατος – αλλά δεν σταμάτησε εκεί. Κάθε βήμα της ανάπτυξης του Genium έχει ωθήσει περαιτέρω τα όρια της τεχνολογίας με στόχο να έρθουμε ακόμη πιο κοντά στο φυσικό μοντέλο. Χρόνια εργασίας έρευνας και ανάπτυξης οδήγησαν στο Genium όπως το γνωρίζουμε σήμερα. Οι κινήσεις υπολογίζονται με ασύγκριτη ακρίβεια και ενεργοποιούνται σε πραγματικό χρόνο.

Υπολογισμός κίνησης με απόκριση σε πραγματικό χρόνο

Η τεχνολογία αναγνωρίζει εάν ο ασθενής βρίσκεται σε ανώμαλο έδαφος ή ανωφέρειες και αν αλλάζει ταχύτητα. Μελέτες έχουν αποδείξει τα μακροπρόθεσμα οφέλη για την υγεία της στοχευμένης ανακούφισης που παρέχει για την υγιή πλευρά. Οι αντισταθμιστικές κινήσεις μειώνονται. Χάρη στη διαισθητική χρήση του Genium, οι ασθενείς επωφελούνται από το να μπορούν να εστιάζουν την προσοχή τους στα σημαντικά πράγματα στη ζωή, αντί να σκέφτονται κάθε βήμα.