1B1 Meridium
1B1 Meridium
1B1 Meridium
1B1 Meridium

1B1 Meridium

- - - - -

Κωδικός: 1B1

Κατασκευαστής: Ottobock

Σύντομη περιγραφή

Meridium

Το προσθετικό πέλμα Meridium σας προσφέρει υψηλό επίπεδο ασφάλειας μαζί με αυξημένη προσαρμοστικότητα και πιο φυσική ακολουθία κίνησης. Ο μοναδικός σχεδιασμός 4 αξόνων με υδραυλικό έλεγχο σε πραγματικό χρόνο προσαρμόζεται άμεσα στην ταχύτητα του περπατήματος και στις συνθήκες εδάφους, είτε σε πλαγιές, σκάλες ή διαφορετικό έδαφος.

Η λειτουργία ανακούφισης χαμηλώνει αυτόματα το μπροστινό μέρος του ποδιού στο πάτωμα όταν κάθεστε, παρέχοντας μια άνετη, πιο φυσική θέση του ποδιού.

Χάρη στην αυτόματη ρύθμιση ύψους τακουνιού, το Meridium είναι κατάλληλο για διάφορους τύπους παπουτσιών. Η ταλαιπωρία που προκαλείται από τις συχνές αλλαγές παπουτσιών ανήκει πλέον στο παρελθόν. Με το Meridium, μπορείτε γρήγορα και εύκολα να προσαρμόσετε το ύψος του τακουνιού στα παπούτσια σας, ανεξάρτητα από την περίσταση.

Είναι κάτι περισσότερο από ένα προσθετικό πόδι. Είναι θεμέλιο.

Χαρακτηριστικά

Τύπος προϊόντος

Πέλμα ελεγχόμενο από μικροεπεξεργαστή με δυναμική περιστροφή αστραγάλου

Βαθμός κινητικότητας

K2, K3

Μέγιστο σωματικό βάρος

125kg

Επίπεδο ακρωτηριασμού

Ακρωτηριασμός κνήμης, Απεξάρθρωση γόνατος, Ακρωτηριασμός μηρού

Οφέλη με μια ματιά01

Ανηφορικές και κατηφορικές πλαγιές

Σε ανηφόρα ή κατηφόρα – χάρη στην ικανότητα προσαρμογής του Meridium, μπορείτε να διαχειριστείτε τις κεκλιμένες επιφάνειες χωρίς κόπο από το πρώτο κιόλας βήμα. Αυξημένη ασφάλεια χάρη στην μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος κατά το περπάτημα σε ανηφόρα, άνετη κατά την κατηφόρα χάρη στην προσαρμοσμένη ανατροπή και τη γρήγορη επαφή με το έδαφος σε όλη την επιφάνεια.

Περπάτημα σε ανώμαλο έδαφος

Το Meridium προσαρμόζεται στο έδαφος με κάθε βήμα. Από λιθόστρωτα, γρασίδι, μέχρι δασικά μονοπάτια – προσφέρει υψηλό επίπεδο σταθερότητας σε διαφορετικούς τύπους εδάφους χάρη στη ρύθμιση σε πραγματικό χρόνο και τη βελτιωμένη επαφή με το έδαφος.

Κατεβαίνοντας τις σκάλες

Το προσθετικό πέλμα Meridium σάς επιτρέπει να τοποθετείτε ολόκληρο το πόδι σας στο σκαλοπάτι καθώς κατεβαίνετε τις σκάλες. Αντί να σκέφτεστε να τοποθετήσετε σωστά το πόδι σας, μπορείτε να συγκεντρωθείτε στο περιβάλλον σας

Meridium02

Meridium

Σταθερή ορθοστασία

Το Meridium αναγνωρίζει διαισθητικά πότε δεν κινείστε πλέον και χρειάζεστε μια ασφαλή, σταθερή στάση – ακόμα και σε πλαγιές ή ανώμαλο έδαφος.

Ανακούφιση όταν κάθεστε

Όταν κάθεστε, το προσθετικό πόδι Meridium χαμηλώνει στο πάτωμα, το οποίο επιτυγχάνει μια πιο φυσική εμφάνιση του ποδιού και μπορεί επίσης να βοηθήσει στην ανακούφιση του υπολειπόμενου άκρου σας.

Αυτόματη ρύθμιση ύψους τακουνιού

Είτε είστε ξυπόλητοι είτε φοράτε επίπεδα υποδήματα ή τακούνια – χάρη στην αυτόματη ρύθμιση ύψους τακουνιού, τα παπούτσια μπορούν να αλλάξουν γρήγορα και εύκολα με το προσθετικό πέλμα Meridium.