Ορθώσεις

01

Πληροφορίες

Σήμερα που η ιατρική τεχνολογία εξελίσσεται με ραγδαίους ρυθμούς, κανείς δεν πρέπει να μένει στο περιθώριο και οι δυσκολίες στη βάδιση και τη σωματική κίνηση δεν πρέπει να σημαίνουν ούτε περιορισμό, ούτε κοινωνικό αποκλεισμό.

Για τον λόγο αυτό ακριβώς, δηλαδή για τη βελτίωση της κινητικότητας και της ανεξαρτησίας του ατόμου, η VESALIUS πρωτοπορεί με κορυφαίας ποιότητας ορθωτικά είδη.

Οι κηδεμόνες – νάρθηκες είναι ένα κομμάτι της συνολικής κοινωνικο-ψυχοσωματικής προσέγγισης που απαιτεί η ορθοπεδική αποκατάσταση. Η εκτίμηση αυτή προϋποθέτει συντονισμένη αντιμετώπιση από μία εξειδικευμένη ομάδα.

Οι ορθωτικοί ειδικοί της VESALIUS είναι διπλωματούχοι στην εφαρμογή ορθώσεων, με γνώσεις ανατομίας, φυσιολογίας και εμβιομηχανικής, ικανοί να αναγνωρίζουν τις καταστάσεις που έχουν επιπτώσεις στο νευρομυϊκό σύστημα και να αντιλαμβάνονται τα ψυχολογικά και κοινωνικά αποτελέσματα της δυσλειτουργίας.

Μπορούν, επίσης, να προσφέρουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται οι ασθενείς και να εκπαιδεύσουν τους ίδιους αλλά και το περιβάλλον τους στη χρήση των ορθώσεων.

Όσον αφορά την ορθοπεδική αποκατάσταση άνω, κάτω άκρων και κορμού, οι νάρθηκες συμπληρώνουν το έργο της ευεργετικής ενεργοποίησης και έμπνευσης που προσφέρουν οι άνθρωποι και τις ειδικές ασκήσεις ενδυνάμωσης που οφείλει ο ασθενής να ακολουθεί.

Μπορούν να ασκήσουν δύναμη σε ένα μέρος του σώματος, ώστε:

  • να καταπολεμηθεί η μυϊκή αδυναμία
  • να περιοριστεί ή να ελεγχθεί κάποια ανεπιθύμητη κίνηση
  • να αντισταθμιστεί η παραμόρφωση ή η αδυναμία με τη βελτίωση και προστασία της σωματικής λειτουργίας

Όλοι οι νάρθηκες – κηδεμόνες για ενήλικες και παιδιά που κατασκευάζουμε στη VESALIUS, είτε για τα άκρα είτε για τον κορμό, είναι μοναδικά για κάθε ασθενή και συνδυάζουν δύναμη, σταθερότητα και φιλική επαφή με το δέρμα.

Όλα τα προϊόντα μας είναι κατά παραγγελία (custom made) και κατασκευάζονται κατόπιν λήψεως προπλάσματος, σύμφωνα με τις δικές σας επιθυμίες σε χρώμα και σχέδιο.

Η ορθωτική επιστήμη έχει προχωρήσει τόσο ώστε πάντα να υπάρχει το κατάλληλο υλικό και το κατάλληλο μηχάνημα για κάθε ασθενή.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας και ενημερωθείτε σχετικά με την ορθωτική ενηλίκων και παιδιών.

Βρείτε νάρθηκες άνω & κάτω άκρων όπως και κορμού για ενήλικες που ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις σας, από υλικά άριστης ποιότητας & ανθεκτικότητας, πάντα με την υπογραφή ποιότητας και τεχνογνωσίας VESALIUS.

Εάν εσείς ή κάποιο μέλος της οικογένειας χρειάζεστε ορθωτικά είδη, επικοινωνήστε μαζί μας για να προγραμματίσουμε ένα ραντεβού.

ΠερισσότεραΛιγότερα
02

Υποκατηγορίες

Κνημοποδική (AFOs)

Περισσότερα

Οσφύο-Μηροκνημοποδική (HKAFOs)

Περισσότερα

Γόνατος (KO)

Περισσότερα

Μηροκνημοποδική (KAFOs)

Περισσότερα

Κηδεμόνες Σκολίωσης

Περισσότερα

Αστραγάλου

Περισσότερα

Άνω Άκρου

Περισσότερα
03

Προϊόντα

Φίλτρα
Φίλτρα

Κατασκευαστής

Τιμή

Αδιάβροχο

Μέγεθος04

Συνεργάτες

Η Vesalius διαθέτει ένα δίκτυο αξιόπιστων και διεθνώς αναγνωρισμένων συνεργατών και προμηθευτών. Εταιρείες που πρωτοπορούν στις τεχνολογίες των προθέσεων και των ορθώσεων μεταξύ αυτών οι Ottobock, Ossur, Dorset, Streifeneder, Fillauer, Fior&Gentz καθώς και στον τομέα των θεραπευτικών υποδημάτων μεταξύ αυτών οι Perpedes, Duna κ.α.