Γόνατος (KO)

01

Πληροφορίες

Μία όρθωση γόνατος καλύπτει το γόνατο. Σε αντίθεση με έναν νάρθηκα KAFO ή AFO δεν υπάρχει άρθρωση στο ύψος του αστραγάλου. Οι ορθώσεις γονάτου χρησιμοποιούνται για να προστατεύσουν  και να ανακουφίσουν την άρθρωση γόνατος. Με αυτό τον τρόπο ο πόνος στο γόνατο μπορεί να ανακουφιστεί αρκετά.

Οι πιστοποιημένοι μηχανικοί ορθοπεδικής της εταιρεία μας, σε συνεργασία με τον θεράποντα ιατρό σας, επιλέγουν ή κατασκευάζουν επί μέτρου την ιδανική όρθωση γόνατος για την αποκατάστασή σας.

Υπάρχουν διαφορετικά είδη ορθώσεων, ανάλογα το υλικό κατασκευής, τις απαιτούμενες αρθρώσεις και την πάθηση που πρέπει να υποστηρίξει ή να θεραπεύσει. 

Η όρθωση γόνατος αποτελεί την καλύτερη επιλογή για παθήσεις όπως αστάθεια του γόνατος, ρήξη χιαστών ή έσω/έξω συνδέσμων, οστεοαρθρίτιδα, για μετεγχειρητική αποκατάσταση ή για οποιαδήποτε άλλη πάθηση του γόνατος.

  • ΥΠΕΡΕΚΤΑΣΗ ΓΟΝΑΤΟΣ 
  • ΧΟΝΔΡΟΠΑΘΕΙΑ ΕΠΙΓΟΝΑΤΙΔΑΣ
  • ΝΑΡΘΗΚΑΣ ΠΡΟΣΘΙΩΝ ΧΙΑΣΤΩΝ
  • ΝΑΡΘΗΚΑΣ ΟΠΙΣΘΙΩΝ ΧΙΑΣΤΩΝ
  • ΓΟΝΑΤΟ ΒΛΑΙΣΟ/ΡΑΙΒΟ

 

 

ΠερισσότεραΛιγότερα
03

Συνεργάτες

Η Vesalius διαθέτει ένα δίκτυο αξιόπιστων και διεθνώς αναγνωρισμένων συνεργατών και προμηθευτών. Εταιρείες που πρωτοπορούν στις τεχνολογίες των προθέσεων και των ορθώσεων μεταξύ αυτών οι Ottobock, Ossur, Dorset, Streifeneder, Fillauer, Fior&Gentz καθώς και στον τομέα των θεραπευτικών υποδημάτων μεταξύ αυτών οι Perpedes, Duna κ.α.