Άκρου Ποδός

01

Πληροφορίες

Προθέσεις Άκρου Ποδός

Στη VESALIUS κατασκευάζουμε για εσάς το κατάλληλο τεχνητό μέλος άκρου ποδός, ανάλογα με το είδος του ακρωτηριασμού, αλλά και τις ανάγκες σας. Οι επιλογές αποκατάστασης άκρου ποδός που προσφέρουμε είναι προθέσεις πέλματος από σιλικόνη και προθέσεις με ειδικά πέλματα carbon.

Προθέσεις Σιλικόνης Άκρου ποδός

Τα προσθετικά μέλη από σιλικόνη με τελείωμα γύρω από τον αστράγαλο, ενδείκνυνται για ακρωτηριασμούς στο ύψος των μεταταρσίων (π.χ. Lisfranc). Κάθε προϊόν σιλικόνης της VESALIUS, είναι κατασκευασμένο κατά παραγγελία, σμιλεύεται στο χέρι για να αντικατοπτρίζει την λεπτομέρεια, τον τόνο του δέρματος και τα χαρακτηριστικά του υγιούς μέλους.

Οι λύσεις σιλικόνης μας προσφέρονται σε μια ποικιλία φινιρισμάτων, είναι απόλυτα εξατομικευμένες, ταιριάζουν σε κάθε προϋπολογισμό, και υπάρχει η δυνατότητα ακόμη και να ενσωματώσουν ειδικά σχέδια τατουάζ. Η ομάδα μας ανταποκρίνεται σε κάθε ανάγκη σας.

Προθέσεις Άκρου Ποδός SAFoot

Το προϊόν SAFoot, με ενσωματωμένους ιμάντες Velcro ενδείκνυται για ασθενείς με υψηλότερο επίπεδο ακρωτηριασμού που χρειάζονται περισσότερη υποστήριξη. Προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα προϊόντων, από λύσεις γεμίσματος δακτύλων μέχρι υψηλής ποιότητας προσαρμοσμένες προθέσεις και ταιριαστά σχέδια με χρώμα.

Προθέσεις Άκρου Ποδός με Carbon

Τα τεχνητά μέλη άκρου ποδός με ειδικά πέλματα carbon, στηρίζονται στην περιοχή του γόνατος και των κονδύλων. Η συγκεκριμένη πρόθεση είναι κατάλληλη για ακρωτηριασμούς στα οστά του ταρσού και εγγύτερα.
Οι προθέσεις άκρου ποδός αποτελούν λειτουργικές, αλλά και αισθητικές λύσεις. 

Διακοσμητικά Καλύμματα Προθέσεων

Στη VESALIUS θα βρείτε μια σειρά λύσεων σιλικόνης για δραστηριότητες στο νερό, με ρυθμιζόμενες επιλογές ύψους τακουνιού, αλλά και με σχέδια, καθένα από τα οποία παρέχει άρτια διακοσμητική εμφάνιση για μια ολοκληρωμένη λύση, βάση των αναγκών σας.

ΠερισσότεραΛιγότερα
03

Συνεργάτες

Η Vesalius διαθέτει ένα δίκτυο αξιόπιστων και διεθνώς αναγνωρισμένων συνεργατών και προμηθευτών. Εταιρείες που πρωτοπορούν στις τεχνολογίες των προθέσεων και των ορθώσεων μεταξύ αυτών οι Ottobock, Ossur, Dorset, Streifeneder, Fillauer, Fior&Gentz καθώς και στον τομέα των θεραπευτικών υποδημάτων μεταξύ αυτών οι Perpedes, Duna κ.α.