Ειδικά Ορθοπεδικά Πέλματα
Ειδικά Ορθοπεδικά Πέλματα
Ειδικά Ορθοπεδικά Πέλματα
Ειδικά Ορθοπεδικά Πέλματα
Ειδικά Ορθοπεδικά Πέλματα
Ειδικά Ορθοπεδικά Πέλματα

Ειδικά Ορθοπεδικά Πέλματα

-

Κωδικός: V-Pelmata

Κατασκευαστής: VESALIUS

Σύντομη περιγραφή

ΠΕΛΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

Στη Vesalius κατασκευάζουμε εξατομικευμένα πέλματα. Πέλματα για τη διόρθωση των ορθοπεδικών διαταραχών του ποδιού ή ακόμα και για την καλύτερη υποστήριξη και την πιο ξεκούραστη βάδιση.

Tα ειδικά πέλματα αποτελούν έναν από τους βασικότερους τρόπους για να θεραπευτούν ή να αποφευχθούν τα προβλήματα των ποδιών. Τα ειδικά πέλματα κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας αφρώδη αποτυπώματα, πελματογράφημα ή γύψινο πρόπλασμα. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται απορροφούν τους κραδασμούς και αποτρέπουν τις πιέσεις.

Υπάρχουν 3 κύρια είδη πελμάτων:

Διορθωτικά πέλματα: η κατασκευή τους επιδιώκει να διορθώσει και να επαναφέρει το πέλμα στην αρχική – υγιή μορφή του

Υποστηρικτικά πέλματα: συγκρατούν το πέλμα στην σωστή θέση

Μαλακά πέλματα: η κατασκευή τους αποσκοπεί στην αποσυμφόρηση όλων αυτών των περιοχών, στις οποίες πρέπει να αποφευχθεί η πίεση

 

Σύγχρονος Πελματογράφος S-Plate

Κάθε άνθρωπος στον κόσμο, βαδίζει με έναν μοναδικό τρόπο. Πρότυπα βάδισης επομένως, υπάρχουν πολλά. Όταν όμως υπάρχει ανάγκη ορθωτικής στήριξης που χρήζει αντιμετώπιση, στην Vesalius ξέρουμε το πώς.

Με τη βοήθεια του ψηφιακού πελματογράφου τελευταίας γενιάς, και μέσα από ενδελεχή αξιολόγηση, προσφέρουμε μια απόλυτα ρεαλιστική ανάλυση της στάσης και της βάδισής σας, που αποτυπώνεται στο προσωπικό σας πελματογράφημα.

Το πελματογράφημα είναι  μια σύγχρονη, σύντομη και χωρίς ακτινοβολία εξέταση. Η διαδικασία που ακολουθείται, είναι εξατομικευμένη και στοχεύει την αρτιότερη κινηματική και στατική σας αποτύπωση.

Εμφανίζει ψηφιακά την μορφολογία των πελμάτων σας, τα συγκρίνει, και μας δίνει πληροφορίες για τυχόν παθήσεις των κάτω άκρων. Ο ψηφιακός πελματογράφος, καταγράφει τις πιέσεις του πέλματος, την ισορροπία του κορμού, την φόρτιση της ποδικής καμάρας, αλλά και τη θέση της φτέρνας.

Στη συνέχεια και εφόσον κριθεί αναγκαίο, οι ειδικοί της Vesalius κατασκευάζουμε ορθωτικά πέλματα διόρθωσης, προκειμένου να γίνει άρτιο το κινηματικό και στατικό σας προφίλ.

ΕΙΔΗ ΠΕΛΜΑΤΟΓΡΑΦΗΜΑΤΟΣ

Στατικό: ο ασθενής στέκεται ακίνητος πάνω στην ειδική πλατφόρμα του πελματογράφου και οι πληροφορίες καταγράφονται στον υπολογιστή.

Δυναμικό: ο ασθενής βαδίζει πάνω στην πλατφόρμα με κανονική ταχύτητα και φορά, για να καταγραφούν οι απαραίτητες πληροφορίες. Προκειμένου να εξασφαλίσουμε πως έχουμε συλλέξει όλη την απαραίτητη και σωστή πληροφορία, η δυναμική μέτρηση επαναλαμβάνεται.

Στη Vesalius, χρησιμοποιούμε και τα δύο είδη πελματογρφήματος, ανάλογα με τις ανάγκες και την πάθησή σας.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για να κλείσετε ένα ραντεβού για το προσωπικό σας πελματογράφημα. Τα μέλη της Vesalius είναι εδώ για να λύσουν τις απορίες σας για ειδικά και πρακτικά θέματα, αλλά και για ό,τι αφορά ορθωτικά πέλματα και τιμές.