Παλάμης - Δακτύλων

01

Πληροφορίες

Η Vesalius παρέχει τις καλύτερα ποιοτικά λύσεις σιλικόνης υψηλής ευκρίνειας. Μεμονωμένα χρώματα, ρεαλιστικές προθέσεις που συνδυάζονται με την καθημερινή ζωή.
Είμαστε σε θέση να προσφέρουμε μια εκτεταμένη και ποικίλη γκάμα προϊόντων – διασφαλίζοντας ότι κάθε προϊόν είναι σμιλεμένο και προσαρμοσμένο ειδικά για να ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του ασθενούς από τους εξαιρετικά καταρτισμένους και ταλαντούχους τεχνικούς σιλικόνης. Εξατομικευμένες λύσεις που κυμαίνονται από μεμονωμένα δάκτυλα έως πλήρεις διαβραχιόνιες και πλήρεις διαμηριαίες προθέσεις είναι όλες διαθέσιμες σε τρία λεπτομερή φινιρίσματα για να ταιριάζουν σε κάθε προϋπολογισμό.

ΜΟΝΟΧΡΩΜΑ

Η σειρά Single Color μας είναι σμιλεμένη στο χέρι για να αντικατοπτρίζει την ένταση και τη λεπτομέρεια της υφής του ασθενούς. Παρέχει προσαρμοσμένο φινίρισμα σε άκρως ανταγωνιστική τιμή, συμπεριλαμβανομένων χρωματιστών νυχιών για βελτίωση της συνολικής εμφάνισης.

ΜΕΣΑΙΑ

Αυτή η σειρά περιλαμβάνει μεγαλύτερο επίπεδο λεπτομέρειας με διαθέσιμα πρόσθετα χαρακτηριστικά, όπως μαλλιά, κρεατοελιές, φλέβες και φακίδες, ενώ είναι και πάλι γλυπτική στο χέρι για να αντικατοπτρίζει την υγιή πλευρά του ασθενούς.

ΥΨΗΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

Αυτό το πακέτο προσφέρει το καλύτερο επίπεδο λεπτομέρειας, όλες οι πληροφορίες και τα χρώματα ταιριάζουν από την αρχή από τους άρτια καταρτισμένους τεχνικούς μας για να διασφαλίσουν ότι αποτυπώνεται άρτια η κάθε λεπτομέρεια.

 

Σιλικόνη άνω άκρου

Η Vesalius δημιουργεί προϊόντα σιλικόνης υψηλής ποιότητας. Οι λύσεις σιλικόνης των άνω άκρων μας προσφέρουν ειδικά σχέδια για μια σειρά ακρωτηριασμού, όπως:

  • Δάκτυλα
  • Παλάμης
  • Καρπού
  • Αντιβράχιο
  • Βραχιώνου
  • Ώμου

Τα προϊόντα σιλικόνης μας προσφέρουν τόσο καλλυντική όσο και εξαιρετικά λειτουργική λύση με διαθέσιμα διακοσμητικά όσο και μυοηλεκτρικά καλύμματα.

Κάθε προϊόν είναι κατασκευασμένο κατά παραγγελία, σμιλεμένο στο χέρι για να αντικατοπτρίζει το σχήμα, το μέγεθος, τον τόνο του δέρματος και τα χαρακτηριστικά. Λεπτομέρειες όπως τατουάζ μπορούν επίσης να προστεθούν για να βελτιώσουν ένα προϊόν.

ΠερισσότεραΛιγότερα
03

Συνεργάτες

Η Vesalius διαθέτει ένα δίκτυο αξιόπιστων και διεθνώς αναγνωρισμένων συνεργατών και προμηθευτών. Εταιρείες που πρωτοπορούν στις τεχνολογίες των προθέσεων και των ορθώσεων μεταξύ αυτών οι Ottobock, Ossur, Dorset, Streifeneder, Fillauer, Fior&Gentz καθώς και στον τομέα των θεραπευτικών υποδημάτων μεταξύ αυτών οι Perpedes, Duna κ.α.