Απεξάρθρωσης Ισχίου

01

Πληροφορίες

Προθέσεις Απεξάρθρωσης Ισχίου

Τα τεχνητά μέλη-προθέσεις απεξάρθρωσης ισχίου αναφέρονται στην τεχνητή αποκατάσταση των άκρων, όπου ο ακρωτηριασμός έχει γίνει στην περιοχή του ισχίου. Σε αυτή την περίπτωση, η λεκάνη χρησιμοποιείται για τον έλεγχο του προσθετικού μέλους.

Ο στόχος μας στην προθετική, είναι να κατασκευάσουμε για τον ασθενή μας μια άνετη και με τη μεγαλύτερη λειτουργικότητα πρόθεση- τεχνητό μέλος, καθώς και τη φυσικότερη εμφάνιση. Για την επίτευξη αυτού του στόχου, στη VESALIUS δημιουργούμε την κατάλληλη, εξατομικευμένη θήκη (το μέρος της πρόθεσης που έρχεται σε επαφή με τη λεκάνη), και παρέχουμε τον καλύτερο συνδυασμό άρθρωσης ισχίου, γόνατος και πέλματος, ώστε το πρόσθετο μέλος σας να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του τρόπου ζωής σας.

Εμφάνιση

Στο προσθετικό μέλος για απεξάρθρωση ισχίου μπορεί να τοποθετηθεί αφρώδης επικάλυψη ή Κάλυμμα σιλικόνης, ώστε αυτό να προσομοιάζει ακόμη και την εμφάνιση ενός πραγματικού ποδιού.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, τα τεχνητά μέλη συμπληρώνουν τη δική σας συμβολή και του προσθετικού.

Στη VESALIUS, η ομάδα αποκατάστασης δεσμεύεται να καλύψει τις ανάγκες όσων προσαρμόζονται στις νέες συνθήκες διαβίωσης. Παρόλο που οι εξελίξεις στην τεχνολογία έχουν οδηγήσει σε πιο εξελιγμένα προσθετικά μέλη, η ύπαρξη μιας υποστηρικτικής ομάδας εξακολουθεί να είναι ζωτικής σημασίας.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να ενημερωθείτε για πρακτικά θέματα, συμπεριλαμβανομένης της κάλυψης του ΕΟΠΥΥ, καθώς και τιμολόγησης για τεχνητά μέλη. Προσφέρουμε επίσης ψυχολογική υποστήριξη και την ευκαιρία να συνδεθούμε με άλλους που αντιμετωπίζουν παρόμοιες προκλήσεις. Επειδή, όσο εξελιγμένα και αν είναι σήμερα τα πρόσθετα μέλη, είναι η δύναμη των ανθρώπων που τα κάνει να κινούνται.

ΠερισσότεραΛιγότερα
02

Προϊόντα

Φίλτρα
Φίλτρα

Κατασκευαστής

Αδιάβροχο

Βαθμός Κινητικότητας

Τύπος Προϊόντος03

Συνεργάτες

Η Vesalius διαθέτει ένα δίκτυο αξιόπιστων και διεθνώς αναγνωρισμένων συνεργατών και προμηθευτών. Εταιρείες που πρωτοπορούν στις τεχνολογίες των προθέσεων και των ορθώσεων μεταξύ αυτών οι Ottobock, Ossur, Dorset, Streifeneder, Fillauer, Fior&Gentz καθώς και στον τομέα των θεραπευτικών υποδημάτων μεταξύ αυτών οι Perpedes, Duna κ.α.