Πέλματα

01

Πληροφορίες

Το πέλμα είναι ένα από τα βασικότερα και σημαντικότερα στοιχεία στα προθετικά μέλη. Συνεπώς, η επιλογή του κατάλληλου προθετικού πέλματος αποτελεί κλειδί για την επιτυχημένη αποκατάσταση σας και την επιστροφή σας στην εργασία, την κοινωνική ζωή, και τις δραστηριότητες σας.

Στην αγορά, υπάρχει πληθώρα πελμάτων, και με την εμπειρία της ομάδας προθετικών στης VESALIUS, θα βρούμε το πέλμα εκείνο που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες της καθημερινότητάς σας.

Μηχανικά πέλματα για εσάς που οι απαιτήσεις σας είναι σταθερότητα και ευκολία στη βάδιση, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Για εσάς που η φυσική σας κατάσταση το επιτρέπει, υπάρχουν πέλματα που επιτρέπουν τη βάδιση σε ανώμαλα εδάφη, σκάλες, έως και αθλητισμό, πεζοπορία στο βουνό, χορό. Πάντα σε συνεργασία με τον προθετικό σας, υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε υπερδυναμικά ή και βιονικά πέλματα που θα σας βοηθήσουν να κατακτήσετε τους στόχους σας και να νιώσετε δραστήριοι όπως πριν.

Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον τομέα των προσθετικών πελμάτων είναι τα πέλματα που κατασκευάζονται από carbon, δηλαδή από ανθρακονήματα. Ευρέως διαδεδομένα τα τελευταία χρόνια, προσφέρουν ελαστικότητα, υπερδυναμική κίνηση, και φυσικό βάδισμα.

Να θυμάστε, πως σε κάθε περίπτωση, υπάρχει το κατάλληλο πέλμα για εσάς, και η ομάδα της VESALIUS είναι εδώ για να απαντήσει στις απορίες σας και μαζί να επιλέξουμε το πέλμα του προσθετικού σας μέλους, ανάλογα με το επίπεδο κινητικότητάς σας, και το στόχο της θεραπείας σας.

ΠερισσότεραΛιγότερα
02

Προϊόντα

Φίλτρα
Φίλτρα

Κατασκευαστής

Αδιάβροχο

Βαθμός Κινητικότητας

Τύπος Προϊόντος03

Συνεργάτες

Η Vesalius διαθέτει ένα δίκτυο αξιόπιστων και διεθνώς αναγνωρισμένων συνεργατών και προμηθευτών. Εταιρείες που πρωτοπορούν στις τεχνολογίες των προθέσεων και των ορθώσεων μεταξύ αυτών οι Ottobock, Ossur, Dorset, Streifeneder, Fillauer, Fior&Gentz καθώς και στον τομέα των θεραπευτικών υποδημάτων μεταξύ αυτών οι Perpedes, Duna κ.α.