Menu

  • Εγγραφή
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
Home / Τρόποι πληρωμής – αποστολής
εταιρία κατασκευής προσθετικών μελών στη Θεσσαλονίκη

Τρόποι πληρωμής – αποστολής

Τρόποι πληρωμής

Η επιχείρηση VESALIUS σας παρέχει τη δυνατότητα εξόφλησης της παραγγελίας σας με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Α) Παραλαβή και πληρωμή στο φυσικό κατάστημα.

Μπορείτε να κάνετε ηλεκτρονικά την παραγγελία σας, να την παραλάβετε και να εξοφλήσετε τον λογαριασμό στο φυσικό μας κατάστημα στη Θεσσαλονίκη, Κλεάνθους 4 (περιοχή Ιπποκρατείου Νοσοκομείου) χωρίς καμία επιπρόσθετη οικονομική επιβάρυνση.

Β) Με αντικαταβολή.

Η πληρωμή με αντικαταβολή (μόνο με μετρητά) γίνεται στον υπάλληλο κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας. Η αντικαταβολή μετρητοίς επιβαρύνεται με 5 € για όλη την Ελλάδα.

Γ) Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της επιχείρησης.

Σε περίπτωση που γίνει κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, θα πρέπει στην κατάθεσή σας να αναφέρετε ως αιτιολογία απαραίτητα τον αριθμό της παραγγελίας σας και προαιρετικά το ονοματεπώνυμό σας.

Αφού καταθέσετε τα χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό, μπορείτε να μας ενημερώσετε για την κατάθεσή σας τηλεφωνικά στο τηλ. 2310233723 ή στέλνοντας το αποδεικτικό της κατάθεσης με e-mail στο info@vesalius.gr για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Τραπεζικοί Λογαριασμοί

EUROBANK
0026.0124.30.0200472708
IBAN: GR6202601240000300200472708

ALPHABANK
727002320000154
IBAN: GR06 0140 7270 7270 0232 0000 154

ΕΘΝΙΚΗ
239/470118-64
ΙΒΑΝ : GR4001102390000023947011864

Δικαιούχος: VESALIUS SA – ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗ & ΠΡΟΘΕΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΜΕΛΩΝ ΑΕ

Δ) Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners.

Η χρέωση στην πιστωτική σας κάρτα γίνεται με την καταχώρηση της παραγγελίας σας κατά την ημερομηνία συμπλήρωσης. Στο σύστημά μας έχουν ληφθεί όλα τα αναγκαία μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας με πιστωτική κάρτα. Οι συναλλαγές σας προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τις συναλλαγές σας και τα προσωπικά σας στοιχεία, είναι ασφαλείς και απόρρητες, όπως και σε όλες τις υπηρεσίες της Τράπεζας ALPHA BANK. Τα δεδομένα των τραπεζικών λογαριασμών ή των πιστωτικών σας καρτών είναι αποθηκευμένα μόνο σε κρυπτογραφημένη μορφή στους υπολογιστές και στις βάσεις δεδομένων της Τράπεζας ALPHA BANK, χωρίς άμεση σύνδεση με το διαδίκτυο.

 

 

Παράδοση / Κυριότητα / Κίνδυνος

Η εταιρεία VESALIUS λόγω της ιδιαιτερότητας μιας μεγάλης μερίδας προϊόντων που εμπορεύεται (εύθραυστα, μεγάλου βάρους ή όγκου) δίνει μεγάλη έμφαση όχι απλά στην αποστολή των εμπορευμάτων, αλλά στην ΑΣΦΑΛΗ αποστολή τους.

Έχοντας το παραπάνω ως βασικό κριτήριο, έχει προβεί στη σύναψη των καλύτερων συμφωνιών, με όρους αγοράς, με τις ανάλογες ταχυμεταφορικές ή μεταφορικές για την καλύτερη, οικονομικότερη κι ασφαλέστερη εξυπηρέτησή σας σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και όχι μόνο.

Έτσι, δίνεται η δυνατότητα τριών τρόπων αποστολής (ανάλογα με τα προϊόντα):

  • Με μεταφορική.
  • Με courier.
  • Στο κατάστημα.

Ο χρόνος παράδοσης που αναφέρεται στην Επιβεβαίωση Παραγγελίας είναι κατά προσέγγιση. Η VESALIUS θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να σας αποστείλει τα προϊόντα εντός των εργασίμων ημερών που αναγράφονται ως χρόνος παράδοσης επί του εκάστου προϊόντος στο website. Για τα προϊόντα που η διαθεσιμότητά τους είναι «ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ» ο χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά προσέγγιση στις 5 – 20 εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή), με την προϋπόθεση ότι αυτά μπορούν να παραγγελθούν από τους προμηθευτές της VESALIUS. Σε κάθε περίπτωση, το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών θα επικοινωνήσει μαζί σας, προκειμένου να σας ενημερώσει για την τυχόν διαθεσιμότητα του προϊόντος και τον ακριβή χρόνο παράδοσής του. Υπάρχει και η δυνατότητα της τμηματικής παράδοσης.

Ο τόπος παράδοσης αναφέρεται στην Επιβεβαίωση Παραγγελίας.

Η κυριότητα στο Προϊόν μεταβιβάζεται μετά την πλήρη εξόφληση ενώ ο κίνδυνος μετατίθεται κατά την παράδοση.

 

 

Κλείσε Ραντεβού

Δωρεάν εξειδικευμένο service μια φορά το χρόνο!

Η διαδικασία της βαδιστικής αποκατάστασης ξεκινά αμέσως μετά τον ακρωτηριασμό. Ο ασθενής σε συνεργασία και υπό τις οδηγίες ενός φυσικοθεραπευτή ή του γιατρού δημιουργούν ένα πρόγραμμα αποκατάστασης προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε περιστατικού.

Η ομάδα των ειδικών προτείνει εξειδικευμένες ασκήσεις για την διατήρηση ή την αύξηση της δύναμης των μυών. Η καλή φυσική κατάσταση του ασθενή διευκολύνει την γρηγορότερη και ευκολότερη βαδιστική αποκατάσταση.

Επικοινωνήστε Τώρα
εξειδικευμένο service τεχνητών μελών
0
    0
    ΚΑΛΑΘΙ
    Το καλάθι είναι άδειοΠροσθέστε προϊόντα