Προθέσεις

01

Πληροφορίες

Τα προσθετικά μέλη (οι προθέσεις) σας δίνουν τη δυνατότητα να κινείστε ανεξάρτητα, ελεύθερα και πιο εύκολα. Η Vesalius προσφέρει εξειδικευμένες ανατομικές κατασκευές ανταποκρίνοντας σε κάθε σας ανάγκη.

.

Τα οφέλη της προσθετικής επιστήμης

Μιμούμενα τη λειτουργία και, μερικές φορές, ακόμη και την εμφάνιση ενός πραγματικού ποδιού ή χεριού, τα τεχνητά μέλη σας βοηθάνε να ζήσετε την καθημερινότητά σας λειτουργικά, αυτόνομα και με αυτοπεποίθηση. Να ανακτήσετε την ολότητα του σώματός σας και του εαυτού σας.

Συγκεκριμένα, προσφέρουν:

  • Αποκατάσταση Κινητικότητας: Επαναφορά της δυνατότητας κίνησης και εκτέλεσης καθημερινών δραστηριοτήτων.     
  • Βελτίωση Ποιότητας Ζωής: Με την αποκατάσταση της λειτουργικότητας, μπορείτε να ζήσετε μια γεμάτη ζωή και να επανεταχθείτε στην κοινωνία.
  • Αισθητική Βελτίωση: Τα σύγχρονα τεχνητά μέλη είναι σχεδιασμένα όχι μόνο για λειτουργικότητα – μετράει και το αισθητικό αποτέλεσμα. Καθότι μπορεί να μοιάζουν με το πραγματικό μέλος του σώματος, αποκτάτε αυτοπεποίθηση για την εξωτερική σας εμφάνιση.

Κατηγορίες Προσθετικών Μελών

Ακόμα και χωρίς προθέσεις –πρόσθετο χέρι ή πρόσθετο πόδι– η κίνηση υπάρχει, είναι εκεί. Με το κατάλληλο τεχνητό μέλος, όμως, προσδιορίζουμε τους στόχους, την κατεύθυνση και τον βαθμό που το σώμα θα λειτουργήσει.

Ωστόσο, το τι πρόσθετο μέλος θα χρειαστείς ποικίλλει. Η διαδικασία έχει διάρκεια και το είδος ιατρικής τεχνολογίας που θα χρησιμοποιηθεί καθορίζεται από την έκταση του ακρωτηριασμού, την κλινική εικόνα, τον τρόπο ζωής και τις ανάγκες σας.

Η επανένταξη ξεκινάει σταδιακά με την περιποίηση και το δέσιμο της πληγής, την προετοιμασία μέχρι να φύγει το οίδημα, τις φυσικοθεραπείες, την εργοθεραπεία, την προσαρμογή στη νέα καθημερινή σας πραγματικότητα.

Πρόσθετα μέλη άνω άκρων

Τα τεχνητά μέλη άνω άκρων σχεδιάζονται με εξειδίκευση και προσαρμοστικότητα με βασικό στόχο να επαναφέρουν τις λειτουργίες που προσφέρει το φυσικό χέρι. Εδώ περιλαμβάνονται τα τεχνητά μέλη του βραχιονίου, του αντιβραχίου και της παλάμης-δακτύλων. 

Πρόσθετα μέλη κάτω άκρων 

Εδώ περιλαμβάνεται μια μεγάλη κατηγορία από προσθετικά μέλη κάτω άκρων, όπως μηρού, κνήμης ή γονάτου, και πολλά ακόμη. Η επιλογή των εξαρτημάτων γίνεται λαμβάνοντας υπόψη τις μοναδικές ανάγκες κάθε ατόμου βάσει του τρόπου ζωής, της εργασίας, τις δραστηριότητες, του επιπέδου του ακρωτηριασμού και της κατάστασης του κολοβώματος.

Υψηλή Τεχνολογία Άνω Άκρων και Κάτω Άκρων 

Τα Bionic τελευταίας γενιάς βοηθάνε να ανακτήσετε την κινητικότητα και αυτονομία σου σε πολύ μεγάλο βαθμό. Ένα βιονικό πόδι ή βιονικό χέρι είναι εξοπλισμένο με μικροσκοπικούς ηλεκτρονικούς αισθητήρες που συνδέονται με τα νεύρα που έχουν απομείνει στο μέλος. Με αυτόν τον τρόπο σας παρέχουν εξαιρετική ευελιξία και έλεγχο ακόμη και στις πιο λεπτές, λεπτομερείς κινήσεις.

Τα μέλη της ομάδας αποκατάστασης της Vesalius αναλαμβάνουν να απαντήσουν στις απαιτήσεις που γεννούν οι καινούριες συνθήκες ζωής. 

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας και ρώτησέ μας για ειδικά και πρακτικά θέματα. 

Προσφέρουμε δωρεάν εξειδικευμένο service μια φορά το χρόνο και ψυχολογική υποστήριξη – γιατί όσο εξελιγμένα και αν είναι σήμερα τα πρόσθετα μέλη, είναι η δύναμη των ανθρώπων που τα κάνει να κινούνται.

ΠερισσότεραΛιγότερα
02

Υποκατηγορίες

Υψηλή Τεχνολογία Κ.Α.

Περισσότερα

Κάτω Άκρα

Περισσότερα

Υψηλή Τεχνολογία Α.Α.

Περισσότερα
03

Προϊόντα

Φίλτρα
Φίλτρα

Κατασκευαστής

Τιμή

Αδιάβροχο

Μέγεθος

Βαθμός Κινητικότητας

Τύπος Προϊόντος04

Συνεργάτες

Η Vesalius διαθέτει ένα δίκτυο αξιόπιστων και διεθνώς αναγνωρισμένων συνεργατών και προμηθευτών. Εταιρείες που πρωτοπορούν στις τεχνολογίες των προθέσεων και των ορθώσεων μεταξύ αυτών οι Ottobock, Ossur, Dorset, Streifeneder, Fillauer, Fior&Gentz καθώς και στον τομέα των θεραπευτικών υποδημάτων μεταξύ αυτών οι Perpedes, Duna κ.α.