Γόνατα

01

Πληροφορίες

Σε ένα πρόσθετο μέλος μηρού, η επιλογή της κατάλληλης άρθρωσης γόνατος είναι το κλειδί για την επιτυχημένη αποκατάσταση και επανένταξη στην κοινωνική και επαγγελματική σας ζωή.

Η άρθρωση γόνατος του προθετικού μέλους σας πρέπει να καλύπτει δύο βασικές ανάγκες. Ειδικότερα, να παρέχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ασφάλεια κατά τη βάδιση και να υποστηρίζει τις περισσότερες δραστηριότητες της καθημερινότητάς σας.

Υπάρχουν διάφορες κατηγορίες γόνατος που χρησιμοποιούνται στο προθετικό σας μέλος μηρού. Η ομάδα της VESALIUS κατέχει την τεχνογνωσία και την εμπειρία, ώστε να σας βοηθήσει να επιλέξετε ανάμεσα σε μηχανικά, πνευματικά ή υδραυλικά γόνατα, ανάλογα με τις ανάγκες σας, σε οικονομικές τιμές. Φυσικά, πάντα υπάρχει και η επιλογή για Bionic γόνατα, τελευταίας γενιάς.

Τα μέλη της ομάδας αποκατάστασης της VESALIUS αναλαμβάνουν να απαντήσουν στις απαιτήσεις που γεννούν οι καινούριες συνθήκες ζωής.

Αν και με τα χρόνια και καθώς η τεχνολογία βελτιώνεται, τα προσθετικά μέλη έχουν γίνει πιο προηγμένα και εξελιγμένα, οι άνθρωποι που έχετε δίπλα σας παραμένουν καθοριστικός παράγοντας.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας και ρωτήστε μας για ειδικά και πρακτικά θέματα, ενημερωθείτε σχετικά με τον ΕΟΠΥΥ και τα τεχνητά μέλη αλλά και για ό,τι αφορά πρόσθετα μέλη και τιμές.

Και μην ξεχνάτε: ζητήστε ψυχολογική υποστήριξη, συναντηθείτε με άλλους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα με εσάς, μοιραστείτε την εμπειρία σας – γιατί όσο εξελιγμένα και αν είναι σήμερα τα πρόσθετα μέλη, είναι η δύναμη των ανθρώπων που τα κάνει να κινούνται.

ΠερισσότεραΛιγότερα
02

Προϊόντα

Φίλτρα
Φίλτρα

Κατασκευαστής

Αδιάβροχο

Βαθμός Κινητικότητας

Τύπος Προϊόντος03

Συνεργάτες

Η Vesalius διαθέτει ένα δίκτυο αξιόπιστων και διεθνώς αναγνωρισμένων συνεργατών και προμηθευτών. Εταιρείες που πρωτοπορούν στις τεχνολογίες των προθέσεων και των ορθώσεων μεταξύ αυτών οι Ottobock, Ossur, Dorset, Streifeneder, Fillauer, Fior&Gentz καθώς και στον τομέα των θεραπευτικών υποδημάτων μεταξύ αυτών οι Perpedes, Duna κ.α.