Κάτω Άκρα

01

Πληροφορίες

Οι προκλήσεις που προκαλεί η απώλεια άκρων δεν αφορούν μόνο την ικανότητά σας να περπατάτε. Τα αποτελέσματα είναι εκτεταμένα, από την αλλαγή του τρόπου διαχείρισης του χώρου εργασίας σας, του τρόπου σκέψης σας για τα ταξίδια, ακόμη και των χόμπι σας και του τρόπου με τον οποίο επιλέγετε να ασκηθείτε.

Τα μέλη της ομάδας αποκατάστασης της VESALIUS αναλαμβάνουν να απαντήσουν στις απαιτήσεις που γεννούν οι καινούριες συνθήκες ζωής. Αν και με τα χρόνια και καθώς η τεχνολογία βελτιώνεται, τα προσθετικά μέλη έχουν γίνει πιο προηγμένα και εξελιγμένα, οι άνθρωποι που έχετε δίπλα σας παραμένουν καθοριστικός παράγοντας.

Κινητικότητα σημαίνει ποιότητα ζωής. Όποιο κι αν είναι το επίπεδο του ακρωτηριασμού σας, ό,τι κι αν περιλαμβάνει η ζωή σας, οι απαιτήσεις για ένα τεχνητό μέλος – πρόσθεση είναι τόσο διαφορετικές όσο και η ζωή μας ποικίλλει. Οι προθέσεις μας σας επιτρέπουν να συμμετέχετε σε πολλές καθημερινές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες χωρίς σημαντικούς περιορισμούς. Εξερευνήστε τις λύσεις προϊόντων μας, πραγματικές ιστορίες, λεπτομέρειες ευθυγράμμισης, ανάπτυξης και δοκιμών και βρείτε κάτι που να ισχύει για την περίπτωσή σας.

ΠερισσότεραΛιγότερα
02

Υποκατηγορίες

Απεξάρθρωσης Ισχίου

Περισσότερα

Απεξάρθρωσης Γόνατος

Περισσότερα

Άκρου Ποδός

Περισσότερα

Πέλματα

Περισσότερα

Κάλτσες Σιλικόνης

Περισσότερα

Αδιάβροχα

Περισσότερα
03

Προϊόντα

Φίλτρα
Φίλτρα

Κατασκευαστής

Τιμή

Αδιάβροχο

Μέγεθος

Βαθμός Κινητικότητας

Τύπος Προϊόντος04

Συνεργάτες

Η Vesalius διαθέτει ένα δίκτυο αξιόπιστων και διεθνώς αναγνωρισμένων συνεργατών και προμηθευτών. Εταιρείες που πρωτοπορούν στις τεχνολογίες των προθέσεων και των ορθώσεων μεταξύ αυτών οι Ottobock, Ossur, Dorset, Streifeneder, Fillauer, Fior&Gentz καθώς και στον τομέα των θεραπευτικών υποδημάτων μεταξύ αυτών οι Perpedes, Duna κ.α.