Genium X3
Genium X3
Genium X3
Genium X3
Genium X3

Genium X3

- - - - - - -

Κωδικός: 3B5

Κατασκευαστής: Ottobock

Σύντομη περιγραφή

Ανακτήστε όλα όσα θέλετε να είστε.

Η τεχνολογία αισθητήρων στο Genium X3 καθιστά δυνατές τις διαισθητικές και φυσικές ακολουθίες κίνησης, ακόμη και όταν περπατάτε προς τα πίσω ή ανεβαίνετε σκάλες ή όταν κάνετε εναλλαγή μεταξύ διαφορετικών ταχυτήτων περπατήματος και μήκους βημάτων. Η βελτιωμένη ασφάλεια και η ποιότητα ζωής μαζί με την ανακούφιση για την ετερόπλευρη πλευρά είναι μερικές μόνο από τις πτυχές που μπορούν να ωφελήσουν σημαντικά τους ασθενείς. και αυτό έχει αποδειχθεί επιστημονικά.

Το Genium X3 είναι ιδιαίτερα στιβαρό και ανθεκτικό. Σωματικά απαιτητικά επαγγέλματα, ενεργή οικογενειακή ζωή, κολύμπι και αθλητικές δραστηριότητες, παραθαλάσσιες διακοπές και καταστάσεις όπου συναντάς νερό, σκόνη, άμμο, ή βρωμιά – αυτές είναι οι ιδανικές συνθήκες για το Genium X3.

Το Genium X3 έχει πλέον αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο σε αυτή τη βάση για πιο ομαλό, πιο διαισθητικό περπάτημα, βελτιωμένη ασφάλεια και καλύτερη υποστήριξη σε καθημερινές καταστάσεις.

Το Genium X3 είναι απίστευτα απλό στη διαμόρφωση χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Cockpit στο smartphone σας iPhone ή Android.

Χαρακτηριστικά

Τύπος προϊόντος

Γόνατο με μικροεπεξεργαστή

Βαθμός κινητικότητας

K3, K4

Μέγιστο σωματικό βάρος

150kg

Επίπεδο ακρωτηριασμού

Απεξάρθρωση γόνατος, Ακρωτηριασμός μηρού, Απεξάρθρωση ισχίου

Αδιάβροχο

Ναι

Πληροφορίες Ταμείου

Το προϊόν αποζημιώνεται από τον ΕΟΠΥΥ ανά πενταετία.

Οφέλη με μια ματιά01

Αυτοπεποίθηση σε κάθε βήμα

Χάρη στη μοναδική τεχνολογία του, το Genium X3 σας προσφέρει ένα ομαλό μοτίβο βάδισης που είναι εύκολο για το σώμα σας, ανακουφίζοντας το μυοσκελετικό σας σύστημα και δίνοντάς σας ελευθερία στην καθημερινή ζωή.

Εξαιρετικά φυσικό βάδισμα χάρη στην κορυφαία τεχνολογία

Χάρη στην τεχνολογία έξυπνου αισθητήρα, το Genium X3 σας ανταποκρίνεται αξιόπιστα – σε πραγματικό χρόνο. Ως αποτέλεσμα, σας επιτρέπει να αλλάξετε ταχύτητες περπατήματος, να ανεβείτε τις σκάλες με την πρόθεση μπροστά, να ξεπεράσετε τα εμπόδια με ασφάλεια, να στέκεστε σε χαλαρή θέση σε ανηφόρες και να περπατάτε προς τα πίσω.

Νερό? Κανένα πρόβλημα

Το Genium X3 σάς επιτρέπει να κάνετε ντους, να κολυμπάτε ή να εργάζεστε σε συνθήκες υγρασίας χωρίς να το σκέφτεστε δύο φορές. Ειδικά υλικά, επιστρώσεις και εξαρτήματα προστατεύουν τα ηλεκτρονικά. Ο σύνδεσμος είναι επίσης αδιάβροχος (ακόμη και όταν εκτίθεται σε ισχυρούς πίδακες νερού) και ανθεκτικός στη διάβρωση έναντι του αλατιού και του χλωριωμένου νερού.

Προσαρμοσμένες λειτουργίες

Θέλετε να διαμορφώσετε μόνιμα το γόνατό σας για δραστηριότητες που κάνετε συχνά; Χάρη στη μεγάλη ποικιλία του MyModes plus, εσείς και ο προσθετικός σας μπορείτε να ορίσετε πέντε προρυθμίσεις για εργασία, αναψυχή και αθλητισμό. Αυτά μπορούν εύκολα να επιλεγούν χρησιμοποιώντας την εφαρμογή ή ένα μοτίβο κίνησης.

Αλλάξτε μόνοι σας τις ρυθμίσεις της πρόθεσης σας

Το νέο Genium X3 παρέχει τη βάση για εύκολη διαμόρφωση του γονάτου σας χάρη στη νέα εφαρμογή Cockpit για συσκευές iPhone (iOS) και Android. Αυτό σας επιτρέπει να ελέγξετε το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας ή να ενεργοποιήσετε γρήγορα τις προσωπικές σας προρυθμίσεις.

Κίνηση με μεγάλη ταχύτητα

Είτε τρέχετε για να προλάβετε το λεωφορείο είτε συμβαδίζετε με τα παιδιά σας: Η λειτουργία walk-to-run σάς επιτρέπει να αλλάζετε ταχύτητες αυθόρμητα για σύντομα σπριντ. Μια πρόσθετη λειτουργία τρεξίματος για μεγαλύτερες αποστάσεις αναπτύχθηκε ειδικά για αθλητικές δραστηριότητες με το Genium X3.

Το Genium X302

Genium X3