01

Παιδικές Λύσεις

Με ιδιαίτερη ευαισθησία και επαγγελματισμό, από τον Δεκέμβριο του 2009, στη VESALIUS λειτουργεί τμήμα τεχνητών μελών και ορθοπεδικής αποκατάστασης για παιδιά.

Κατασκευάζοντας ειδικά ορθωτικά για παιδιά ανταποκρινόμαστε σε ένα ευρύ φάσμα ασθενειών (γενετήσιας φύσης και επίκτητες) όπως: παραπληγία, ημιπληγία, τετραπληγία, ατροφία των μυών, συγγενής ραιβοϊπποποδία, ιπποποδία, βλαισοποδία κ.α.

Καθώς η ταχύτατη ανάπτυξη των παιδιών επηρεάζει τη συχνότητα με την οποία πρέπει να ανανεώνονται οι ορθώσεις, η VESALIUS στέκεται στο πλευρό σας σε κάθε σας ανάγκη, από τη βρεφική ακόμα ηλικία.

Η εξατομικευμένη κατασκευή κάθε όρθωσης επιτρέπει την διορθωτική παρέμβαση, εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο, επιτυγχάνοντας το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας και μια ομάδα ειδικών θα απαντήσει σε οποιαδήποτε απορία σας σχετικά με τις ορθώσεις για παιδιά αλλά και για την ορθωτική επιστήμη γενικά και πώς αυτή θα σας βοηθήσει.

Εδώ θα βρείτε όχι μόνο νάρθηκες – κηδεμόνες άνω και κάτω άκρων για παιδιά αλλά και τεχνητά μέλη για παιδιά, όπως πέλματα, μηχανισμούς γόνατος, μυοηλεκτρικές προθέσεις κ.α.

Στη VESALIUS είμαστε σε θέση να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας σχετικά με τον ΕΟΠΥΥ και τα τεχνητά μέλη για παιδιά, γι’ αυτό μη διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας για να συζητήσουμε τις διαθέσιμες επιλογές σας.

Τα προσθετικά μέλη για παιδιά της VESALIUS έχουν εξελιγμένα χαρακτηριστικά, είναι ευέλικτα και σχεδιασμένα για να αντέχουν την έντονη χρήση, βοηθώντας τα παιδιά να ανακαλύψουν τον κόσμο.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερη κατηγορία όσον αφορά τόσο την ποιότητα του πρόσθετου μέλους όσο και την αισθητική πλευρά του, καθώς τα χρώματα και τα σχέδια του τεχνητού μέλους πρέπει να ταιριάζουν στην ηλικία και το γούστο των μικρών μας φίλων.

Όταν πρόκειται για ασθένειες γενετήσιας φύσης, όπως συχνά συμβαίνει με τα προσθετικά μέλη για παιδιά, συνιστούμε να φέρετε το παιδί σε επαφή με το τεχνητό μέλος όσο το δυνατόν νωρίτερα για να το ενθαρρύνετε να αποδεχτεί και να χρησιμοποιήσει την πρόθεση καθώς αρχίζει να εξερευνά τον κόσμο γύρω του.

Μην ξεχνάτε πως τα παιδιά τείνουν να προσαρμόζονται εξαιρετικά καλά σε ορθώσεις και τεχνητά μέλη, πολύ καλύτερα από τους ενήλικες στις περισσότερες περιπτώσεις!

Με αυξημένη ανθεκτικότητα και δίνοντας βάση στην ευκολία χρήσης αλλά και την άνεση, στη VESALIUS θα βρείτε κάλτσες σιλικόνης και ορθοπεδικά παπούτσια για παιδιά, αλλά και ορθώσεις ή προθέσεις υψηλών προδιαγραφών.

Εμπιστευθείτε την τεχνογνωσία μας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για το παιδί σας.

ΠερισσότεραΛιγότερα
02

Κατηγορίες

01Προθέσεις Άνω Άκρων για Παιδιά

02Προθέσεις Κάτω Άκρων για Παιδιά

03Ορθώσεις για Παιδιά

04Παιδιατρικά

05Παιδικά Ορθοπεδικά Παπούτσια

03

Προϊόντα

filters
Close
Φίλτρα

Κατασκευαστής

Τιμή

Αδιάβροχο

Μέγεθος

Βαθμός Κινητικότητας

Τύπος Προϊόντος04

Συνεργάτες

Η Vesalius διαθέτει ένα δίκτυο αξιόπιστων και διεθνώς αναγνωρισμένων συνεργατών και προμηθευτών. Εταιρείες που πρωτοπορούν στις τεχνολογίες των προθέσεων και των ορθώσεων μεταξύ αυτών οι Ottobock, Ossur, Dorset, Streifeneder, Fillauer, Fior&Gentz καθώς και στον τομέα των θεραπευτικών υποδημάτων μεταξύ αυτών οι Perpedes, Duna κ.α.