1C68 Triton Side Flex
1C68 Triton Side Flex
1C68 Triton Side Flex
1C68 Triton Side Flex

1C68 Triton Side Flex

- - - - - -

Κωδικός: 1C68

Κατασκευαστής: Ottobock

Σύντομη περιγραφή

Η θέλησή σου. Ο τρόπος σου.

Το Triton side flex σχεδιάστηκε για εξαιρετικά ενεργούς χρήστες που βαδίζουν σε ποικίλο εσωτερικό και εξωτερικό περιβάλλον και δίνουν μεγάλη σημασία στην ασυμβίβαστη απόκριση και έλεγχο ακόμη και όταν εκτελούν δραστηριότητες υψηλών αναγκών.

Πώς θα ήταν η ζωή χωρίς εκπλήξεις;

Το προσθετικό πέλμα διαθέτει μοναδικό βαθμό ευελιξίας από πλευρά σε πλευρά και ασφαλή επαφή με το έδαφος σε πλήρη επιφάνεια – επίσης σε ανώμαλες επιφάνειες.
Η λειτουργική μονάδα μειώνει τις πλευρικές ροπές κλίσης που τοποθετούνται στο γόνατο ή στην θήκη.
Μπορείτε επιτέλους να συγκεντρωθείτε σε ό,τι είναι σημαντικό για εσάς και τους ανθρώπους γύρω σας – γιατί τώρα μπορείτε να αποφασίσετε πού να πάτε.

Πλευρική προσαρμογή για ενισχυμένη αίσθηση ασφάλειας
Ισχυρό, δυναμικό rollover (ρολάρισμα)
Υψηλή απόδοση ενέργειας
Υποστηρίζει ευέλικτες και υψηλές κινήσεις
Είναι κάτι περισσότερο από ένα προσθετικό πόδι. Είναι θεμέλιο.

Χαρακτηριστικά

Τύπος προϊόντος

Υπερδυναμικό Carbon Πέλμα

Βαθμός κινητικότητας

K3, K4

Μέγιστο σωματικό βάρος

125kg

Επίπεδο ακρωτηριασμού

Ακρωτηριασμός κνήμης, Απεξάρθρωση γόνατος, Ακρωτηριασμός μηρού, Απεξάρθρωση ισχίου

Πληροφορίες Ταμείου

Το προϊόν αποζημιώνεται από τον ΕΟΠΥΥ ανά πενταετία.

Οφέλη με μια ματιά01

Προσαρμόζεται αβίαστα σε πλάγιες κλίσεις

Υπήρχε μια εποχή που η Marije θα είχε παρακάμψει. Χάρη στην πλάγια ελαστικότητά του Triton, δεν αποφεύγει πλέον ούτε τα επικλινή πεζοδρόμια ούτε τα λοξά κράσπεδα της πόλης.

Στέκεται με ασφάλεια σε ασταθείς επιφάνειες

Μια περιήγηση με σκάφος στο Άμστερνταμ: Τι υπέροχη έκπληξη από το αγόρι της! Το ζευγάρι βγάζει πολλές selfies και αυτές οι ξέγνοιαστες εικόνες δείχνουν ότι το προσθετικό πέλμα της Marije της δίνει ένα ασφαλές, χωρίς ανησυχίες πάτημα – ακόμα και σε ασταθείς επιφάνειες.

Μετακίνηση σε περιορισμένους χώρους

Μια γρήγορη κίνηση μεταξύ του νεροχύτη και του ψυγείου, ένα μικρό βήμα στο πλάι προς το συρτάρι των μαχαιροπήρουνων. Χάρη στο Triton side flex της, η Marije μπορεί να ετοιμάσει ένα γεύμα βιαστικά όταν πρέπει – πριν από την επόμενη βάρδια της στο νοσοκομείο.

Το Triton Side Flex 1C6802

Triton side flex - 3D animation / Ottobock

Χαλαροί ακουμπώντας και όρθιοι

Με το προηγούμενο προσθετικό πέλμα της, η Marije συνήθιζε να αισθάνεται πολύ άβολο να ακουμπάει στο πλάι σε έναν τοίχο ή το πλαίσιο της πόρτας ενώ συνομιλούσε με φίλους. Αλλά η ευελιξία της πλάγιας κάμψης Triton της επιτρέπει να στέκεται σε χαλαρή θέση, ακόμη και κατά τη διάρκεια μεγαλύτερων συνομιλιών.

Ασφαλής και άνετη μετακίνηση

Χάρη στο Triton side flex της, οι καθημερινές δραστηριότητες όπως η γρήγορη μετακίνηση του ποδηλάτου από τα σκαλιά από το διάδρομο ή η μεταφορά των εβδομαδιαίων αγορών στο διαμέρισμα δεν αποτελούν πρόκληση για τη Marije.

Όρθια με τα πόδια ανοιχτά: ασφαλής και άνετη

Ως παιδίατρος, η Marije ανησυχεί πάντα για την ευημερία των μικρών ασθενών της. Η πλευρική της κάμψη Triton της δίνει σταθερότητα στην οποία μπορεί να βασιστεί όταν σηκώνει και μεταφέρει τα μικρά.

Περπάτημα σε ανώμαλο έδαφος και εμπόδια

Χάρη στο πλευρικό ελαστικό προσθετικό πέλμα Triton, το οποίο αντισταθμίζει εύκολα τις πλευρικές ανομοιομορφίες και τα μικρά εμπόδια, η Marije είναι πλέον σε θέση να αφιερώνει την πλήρη προσοχή της στο περιβάλλον της και στους ανθρώπους γύρω της όταν κάνει βόλτες έξω.

Φοβάστε το νερό; Όχι με το Triton side flex!

Η Marije χαίρεται που μπορεί να περάσει χρόνο μέσα και πάνω στο νερό όταν ο καιρός είναι ζεστός. Απολαμβάνει την αναζωογονητική δροσιά με τον φίλο της και το πόδι της Triton side flex carbon. Το Triton side flex είναι ανθεκτικό στο φρέσκο, αλμυρό και χλωριωμένο νερό.

Κάτι παραπάνω από ένα προσθετικό πόδι. Είναι θεμέλιο.

Το προσθετικό πέλμα κάνει τη διαφορά στην επιτυχία της θεραπείας. Μάθετε περισσότερα για τα προσθετικά πέλματα γενικά και τις άλλες επιλογές μας εδώ.