Διαβητικά Υποδήματα

01

Πληροφορίες

Ο σακχαρώδης διαβήτης είναι μια ασθένεια που περιλαμβάνει διάφορα συμπτώματα και δευτερογενείς ασθένειες. Μία από τις πιθανές επιπτώσεις είναι το σύνδρομο του διαβητικού ποδιού (DFS). Η ικανότητα του τραύματος να επουλώνεται συχνά μειώνεται λόγω νευρικών βλαβών και κυκλοφορικών διαταραχών. Είναι ζωτικής σημασίας να προστατεύσετε τα πόδια από κάθε είδους σημεία πίεσης ή ακόμα και από τους μικρότερους τραυματισμούς.

Τα διαβητικά παπούτσια είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για τη θεραπεία ποδιών με σύνδρομο διαβητικού ποδιού. 

Τα ακατάλληλα παπούτσια είναι η κύρια αιτία ακρωτηριασμών σε περιπτώσεις διαβητικού ποδιού. Περίπου το 80% όλων των ακρωτηριασμών μεταξύ των διαβητικών προκαλούνται από τραύματα στα πόδια που έχουν προκληθεί από τυπικά παπούτσια. Αυτά τα παπούτσια είναι συχνά πολύ μικρά, πολύ στενά, πολύ σκληρά ή δεν εφαρμόζουν αρκετά καλά. Λόγω της έλλειψης ευαισθησίας τους, οι ασθενείς δεν μπορούν να αισθανθούν πότε το παπούτσι “τσιμπάει”. Οι συνέπειες είναι πληγές στα πόδια. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι ακόμη και η χρήση ακατάλληλων υποδημάτων για σύντομο χρονικό διάστημα μπορεί να οδηγήσει σε πληγές στα πόδια. 

Το σχήμα και το μήκος των ποδιών αλλάζουν συχνά κατά τη διάρκεια της νόσου. Επομένως, θα πρέπει πάντα να φροντίζετε τα παπούτσια σας να ταιριάζουν τέλεια. Όταν αγοράζετε νέα παπούτσια, φροντίστε να μετρηθεί με ακρίβεια το πόδι σας. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό και μην παραγγείλετε παπούτσια από κατάλογο ή μέσω Διαδικτύου. Ο καθορισμός του ακριβούς μεγέθους των ποδιών για να διασφαλιστεί η σωστή εφαρμογή είναι ζωτικής σημασίας. 

  • Ειδικός σχεδιασμός πάνω σε πόδια ατόμων με διαβήτη 
  • Μεγάλο άνοιγμα που βοηθάει το πόδι να εισέρχεται χωρίς να ασκούνται πιέσεις
  • Άκαμπτη σόλα μειώνει τις υψηλές πιέσεις και τις ισοκατανέμει σε όλο το πέλμα
  • Εσωτερικό αποσπώμενο πέλμα υψηλής αποφόρτισης αποφορτίζει συνολικά το πόδι
  • Αφρώδη ενδιάμεση φόδρα 
  • Φτιαγμένο στο χέρι χωρίς ραφές
  • Με υποαλλεργικά υλικά που αναπνέουν και είναι φιλικά στο δέρμα 
  • Ισχυρή υποστήριξη και οδηγός πτέρνας συγκρατούν την ποδοκνημική άρθρωση
  • Αντιολισθητική σόλα με σχήμα που προσφέρει ελεγχόμενη και ενισχυμένη ώθηση
  • Ενισχυμένο κάλυμμα φτέρνας παρέχει στήριξη και άνετη σταθερότητα
ΠερισσότεραΛιγότερα
02

Υποκατηγορίες

03

Προϊόντα

Φίλτρα
Φίλτρα

Κατασκευαστής

Τιμή

Μέγεθος04

Συνεργάτες

Η Vesalius διαθέτει ένα δίκτυο αξιόπιστων και διεθνώς αναγνωρισμένων συνεργατών και προμηθευτών. Εταιρείες που πρωτοπορούν στις τεχνολογίες των προθέσεων και των ορθώσεων μεταξύ αυτών οι Ottobock, Ossur, Dorset, Streifeneder, Fillauer, Fior&Gentz καθώς και στον τομέα των θεραπευτικών υποδημάτων μεταξύ αυτών οι Perpedes, Duna κ.α.