1C30 Trias
1C30 Trias
1C30 Trias
1C30 Trias
1C30 Trias

1C30 Trias

- - - - -

Κωδικός: 1C30

Κατασκευαστής: Ottobock

Σύντομη περιγραφή

Ο σημερινός σύγχρονος κόσμος παρουσιάζει καθημερινά νέες προκλήσεις. Σε αυτό το ταχέως μεταβαλλόμενο περιβάλλον, είναι σημαντικό να προσπαθούμε να διατηρήσουμε μια ισορροπία στην καθημερινότητά μας - να κάνουμε την δουλειά μας, να ασκούμε καθημερινές δραστηριότητες και να διατηρούμε επαφή με τους φίλους και την οικογένειά μας. Με το πόδι 1C30 Trias®, είστε ιδανικά εξοπλισμένοι για να αντιμετωπίζετε τις καθημερινές προκλήσεις.

Περπατήστε Ασφαλώς σε όλες τις Επιφάνειες

Είτε περπατάτε στους πλακόστρωτους δρόμους της πόλης, σε ένα λιβάδι ή στο δάσος - με το 1C30 Trias®, περπατάτε με ασφάλεια και άνεση με ελεγχόμενο πρότυπο βάδισης. Αντί να εστιάζετε σε κάθε βήμα, μπορείτε να βασιστείτε πλήρως στο σύστημα πρόθεσης και να εστιάσετε την προσοχή σας στο περιβάλλον και τους συντρόφους σας. Το 1C30 Trias® προσαρμόζεται σε όλες τις επιφάνειες και προσαρμόζεται εύκολα σε ανώμαλο έδαφος.
Με το 1C30 ρυθμίζετε το ρυθμό. Όταν παίζετε με τα παιδιά ή τα εγγόνια σας, περπατήστε άνετα μέσα από το εμπορικό κέντρο ή πρέπει να φτάσετε στο λεωφορείο, το πόδι προσαρμόζεται τέλεια στις διαφορετικές ταχύτητες. Ως εκ τούτου, είστε και πάλι πιο ευέλικτος και ανεξάρτητος στην καθημερινή σας ζωή.

Χαρακτηριστικά

Τύπος προϊόντος

Υπερδυναμικό Carbon Πέλμα

Βαθμός κινητικότητας

K2, K3

Μέγιστο σωματικό βάρος

125kg

Επίπεδο ακρωτηριασμού

Ακρωτηριασμός κνήμης, Απεξάρθρωση γόνατος, Ακρωτηριασμός μηρού, Απεξάρθρωση ισχίου

Πληροφορίες Ταμείου

Το προϊόν αποζημιώνεται από τον ΕΟΠΥΥ ανά πενταετία.

1C30 Trias01

Εσείς επιλέγετε τις κινήσεις σας

Το Trias προσαρμόζεται σε διαφορετικά εδάφη και εξασφαλίζει σταθερότητα, είτε βρίσκεστε στο σπίτι είτε πηγαίνετε στο αγαπημένο σας εξωτερικό περιβάλλον. Το πέλμα απο ανθρακόνημα Trias σας κάνει να αισθάνεστε ασφαλείς.

Επιστροφή ενέργειας που είναι κατάλληλη για εσάς

Το προσθετικό πέλμα Trias προσφέρει αξιόπιστη απόδοση σε κάθε βήμα. Από μια αργή βόλτα στο πάρκο μέχρι το περπάτημα με μέτρια ταχύτητα, μπορείτε να ρυθμίσετε τον δικό σας ρυθμό με το Trias.

Μαλακό ρολάρισμα για ευκολία στην κίνηση

Αντικατοπτρίζοντας την ανατομία του ανθρώπινου ποδιού, ο τριγωνικός σχεδιασμός του Trias σας προσφέρει μια απαλό ρολάρισμα για άνετο περπάτημα.

Το Trias 1C30 02

1C30 Trias prosthetic foot - tutorial

Πλήρως αδιάβροχο

Θέλετε να κάνετε ένα ντους ή να πάτε στην πισίνα; Με το Trias είναι δυνατό. Τα κανάλια απορροής νερού στον προσαρμογέα και τα ανοίγματα στη σόλα εμποδίζουν τη συλλογή νερού στην πρόθεση σας κατά τη διάρκεια αυτών των δραστηριοτήτων.

Πάνω από ένα πόδι

Το προσθετικό πέλμα κάνει τη διαφορά στην επιτυχία της θεραπείας σας. Μάθετε περισσότερα για τα προσθετικά πόδια γενικά και τις άλλες επιλογές μας εδώ.