Διακοσμητικά Γάντια Σιλικόνης

Διακοσμητικά Γάντια Σιλικόνης

- - -

Κωδικός: Μ/Δ

Κατασκευαστής: Steeper

Σύντομη περιγραφή

Τα διακοσμητικά γάντια έχουν σχεδιαστεί μόνο για σκοπούς επικάλυψής μίας πρόθεσης και είναι από σιλικόνη και PVC.
Τα γάντια σιλικόνης και PVC είναι διαθέσιμα σε 19 χρώματα είτε σε Standard φινίρισμα είτε σε TrueFinishTM που διαθέτει μικροχρωματισμό για πιο ζωντανή εμφάνιση.

Τι χρειάζεται να γνωρίζετε01

Προσαρμοσμένο σε εσάς

Αυτή η low profile επιλογή σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε μια πρόθεση με ρεαλιστική εμφάνιση, έχοντας την επιλογή να προσθέσετε όποιο μοναδικό χαρακτηριστικό διαθέτετε και σας κάνει να νιώθετε πιο ασφαλείς και άνετοι. Συνδυάζοντας τη δημιουργικότητα με την τέχνη, τα προϊόντα μας κατασκευάζονται στο χέρι από ειδικά εκπαιδευμένους τεχνίτες, με στόχο να σας προσφέρουν όσο το δυνατόν πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Προσφέρει ένα απαλό και λείο τελείωμα

Για προθέσεις άκρα χείρας, το custom silicone στενεύει προς το υπάρχον μέλος σας, δημιουργώντας φυσική εμφάνιση. Διαχωριστικές γραμμές (ρυτίδες), είναι ζητήματα που δε θα σας απασχολήσουν με το προϊόν αυτό. Τα καλώδια που υπάρχουν στο εσωτερικό των δαχτύλων της πρόθεσής σας, σας επιτρέπει να κρατάτε αντικείμενα με αυτά.

Βάλτε χρώμα

Στα νύχια κατασκευασμένα από ακρυλικό υλικό μπορείτε να εφαρμόσετε και βερνίκι νυχιών. Απλά χρησιμοποιείτε προιόν χωρίς ασετόν για να τα ξεβάψετε και να ξαναρχίσετε!