01

Πληροφορίες

Δώστε ένα διάλειμμα στα παπούτσια σας. Το να φοράτε τα ίδια παπούτσια μέρα με τη μέρα μπορεί να τα κάνει να φθείρονται γρήγορα. Εναλλάσσοντας δύο ή περισσότερα ζευγάρια παπούτσια και δίνοντάς τους ένα 24ωρο διάλειμμα, μπορείτε να παρατείνετε σημαντικά τη διάρκεια ζωής τους.

Αλλάζετε τακτικά τα πέλματα σας. Με την πάροδο του χρόνου, τα πέλματα μπορεί να χάσουν την πρόσφυσή τους λόγω της καταπόνησης που αντέχουν. Η τακτική αντικατάστασή τους όχι μόνο θα βελτιώσει την πρόσφυσή αλλά θα προσφέρει και επιπλέον άνεση.

Αποφύγετε να τοποθετείτε τα παπούτσια σας κοντά σε υγρασία. Αντίθετα, αφήστε τα να στεγνώσουν σε θερμοκρασία δωματίου. Για να μην στεγνώσει το δέρμα, χρησιμοποιήστε μια κρέμα παπουτσιών υψηλής ποιότητας.

Προστατέψτε τα παπούτσια σας από την υγρασία. Πριν φορέσετε τα παπούτσια σας για πρώτη φορά, ψεκάστε τα με ένα σπρέι προστασίας από την υγρασία. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία σε τακτά χρονικά διαστήματα για να προστατεύσετε τα παπούτσια σας από ζημιές που προκαλούνται από το νερό.

Βουρτσίστε το δέρμα τακτικά. Για να διατηρήσετε τα παπούτσια σας στην καλύτερη εμφάνιση, συνιστούμε να βουρτσίζετε τακτικά το δέρμα.

Ακολουθώντας αυτές τις απλές συμβουλές, μπορείτε να παρατείνετε σημαντικά τη διάρκεια ζωής των παπουτσιών σας και να διασφαλίσετε ότι θα παραμείνουν άνετα και κομψά για τα επόμενα χρόνια.

ΠερισσότεραΛιγότερα
03

Συνεργάτες

Η Vesalius διαθέτει ένα δίκτυο αξιόπιστων και διεθνώς αναγνωρισμένων συνεργατών και προμηθευτών. Εταιρείες που πρωτοπορούν στις τεχνολογίες των προθέσεων και των ορθώσεων μεταξύ αυτών οι Ottobock, Ossur, Dorset, Streifeneder, Fillauer, Fior&Gentz καθώς και στον τομέα των θεραπευτικών υποδημάτων μεταξύ αυτών οι Perpedes, Duna κ.α.