1C52 Taleo Harmony
1C52 Taleo Harmony

1C52 Taleo Harmony

- - - - -

Κωδικός: 1C52

Κατασκευαστής: Ottobock

Σύντομη περιγραφή

Έτοιμοι για την καθημερινότητα.

Είσαι δραστήρια και στα πόδια σου από το πρωί μέχρι το βράδυ; Το Taleo Harmony είναι ένα προσθετικό πέλμα με ενσωματωμένο σύστημα κενού που συμβάλλει στην αντιστάθμιση των διακυμάνσεων του όγκου που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της ημέρας, δίνοντάς σας σταθερό κράτημα στην πρόθεσή σας όλη την ημέρα χωρίς να επιβαρύνετε το κολόβωμα ή το δέρμα σας. Η ασφαλής σύνδεση μεταξύ του κολοβώματος και του ποδιού σάς επιτρέπει να ελέγχετε την πρόθεσή σας πιο αποτελεσματικά. Η σταθερή εφαρμογή σημαίνει επίσης ότι υπάρχει λιγότερη παλινδρόμηση μεταξύ του κολοβώματος και της θήκης σας, γεγονός που μπορεί να μειώσει τον ερεθισμό του δέρματος. Υποστηρίζει τον φυσικό τρόπο περιστροφής του ποδιού σας καθώς κινείται για να διασφαλίσει ότι μπορείτε να κινηθείτε άνετα παρά τη σταθερή εφαρμογή – χωρίς να αισθάνεστε καταπόνηση λόγω στρέψης στην υποδοχή. Αυτό ενισχύει την άνεσή σας στην καθημερινή ζωή.

Χαρακτηριστικά

Τύπος προϊόντος

Υπερδυναμικό Carbon Πέλμα

Βαθμός κινητικότητας

K2, K3, K4

Μέγιστο σωματικό βάρος

150kg

Επίπεδο ακρωτηριασμού

Ακρωτηριασμός κνήμης, Απεξάρθρωση γόνατος, Ακρωτηριασμός μηρού, Απεξάρθρωση ισχίου

Πληροφορίες Ταμείου

Το προϊόν αποζημιώνεται από τον ΕΟΠΥΥ ανά πενταετία.

Οφέλη με μια ματιά01

Ομαλό ρολάρισμα για εύκολο περπάτημα

Το απρόσκοπτο ρολάρισμα του Taleo Harmony, από το χτύπημα της φτέρνας μέχρι τα δάχτυλα, υποστηρίζει εύκολο και άνετο περπάτημα χωρίς νεκρά σημεία. Σας επιτρέπει να κινείστε ομαλά, ακόμα και όταν αλλάζετε αυθόρμητα ταχύτητα και κατεύθυνση.

Ενεργειακά αποδοτικό περπάτημα για λιγότερη κούραση

Το να περάσετε όλη την ημέρα στα πόδια σας δεν είναι πρόβλημα με το Taleo Harmony. Είτε διανύετε μεγαλύτερες αποστάσεις είτε περπατάτε με μεταβαλλόμενες ταχύτητες – το carbon foot σάς προσφέρει τη σωστή επιστροφή ενέργειας για κάθε βήμα.

Βαδίστε σε ανώμαλο έδαφος χωρίς κόπο

Με το Taleo Harmony, μπορείτε να κινηθείτε ελεύθερα και άνετα σε ανώμαλο ή επικλινές έδαφος. Το προσθετικό πέλμα προσαρμόζεται σε διαφορετικές συνθήκες εδάφους - στο σπίτι ή έξω σε δασικά μονοπάτια, χλοώδεις εκτάσεις ή βραχώδες έδαφος!

Η πρόθεση έχει μόνιμο, σταθερό κράτημα

Το Taleo Harmony αντισταθμίζει τις διακυμάνσεις του όγκου, δίνοντάς σας σταθερό κράτημα όλη την ημέρα. Η ασφαλής σύνδεση μεταξύ του κολοβώματος και του ποδιού σας επιτρέπει να ελέγχετε την πρόθεσή σας πιο αποτελεσματικά και βοηθά στη μείωση του ερεθισμού του δέρματος.

Ανακούφιση για το κολόβωμα σας

Το Taleo Harmony κινείται και γυρίζει παράλληλα με την καθημερινή σας ρουτίνα, υποστηρίζοντας τον φυσικό τρόπο που το πόδι σας περιστρέφεται σε κίνηση. Αυτό μειώνει τη διάτμηση και την καταπόνηση του κολοβώματος λόγω στρέψης καθώς και τον ερεθισμό του δέρματος.

Το Taleo Harmony 1C52 02

Taleo Harmony