3R80 Knee Joint
3R80 Knee Joint
3R80 Knee Joint
3R80 Knee Joint
3R80 Knee Joint

3R80 Knee Joint

- - - - - -

Κωδικός: 3R80

Κατασκευαστής: Ottobock

Σύντομη περιγραφή

Μια θεμελιώδης αναθεώρηση του υδραυλικού ελέγχου της φάσης αιώρησης δημιουργεί μία ολοκληρωτικά νέα αίσθηση άνεσης και σταθερότητας στον χρήστη.
Η αξιοσημείωτη μείωση του ποσού της δύναμης που απαιτείται για να εκκινήσει η φάση αιώρησης και η νέα, προοδευτική απόσβεση, έχει ως αποτέλεσμα μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων. Είτε αφορά μια χαλαρή βόλτα στο πάρκο ή ένα γρήγορο περπάτημα στην πόλη μέχρι το επόμενο ραντεβού, το νέο 3R80 προσφέρει έλεγχο στις χαμηλές, μεσαίες, ακόμη και υψηλές ταχύτητες βαδίσματος.
Το γόνατο 3R80 της Ottobock εύκολα προσαρμόζεται στις αλλαγές της ταχύτητας βαδίσματος ενώ μειώνει στο ελάχιστο τις αποκλίσεις κατά τη διάρκεια του βαδίσματος.

  • Πατενταρισμένο υδραυλικό σύστημα περιστροφής για τον έλεγχο των φάσεων της στάσης και της αιώρησης
  • Δεν απαιτείται χρόνος μεταξύ της στάσης και της αιώρησης
  • Δυναμικό, ομαλό μοτίβο βάδισης για ένα μεγάλο εύρος ταχυτήτων
  • Κατάλληλο για επίπεδα κινητικότητας 3 και 4
  • Εγκεκριμένο για χρήστες έως 150 κιλά

Βήματα με αυτοπεποίθηση

Οι χρήστες μπορούν να εμπιστευτούν την πρόθεσή τους, ειδικά κατά τη διάρκεια που βρίσκονται σε θέση ακινησίας (στάση). Η περιστροφική υδραυλική τεχνολογία της άρθρωσης 3R80 ανταποκρίνεται στις δυνάμεις αντίδρασης του εδάφους όταν ο χρήστης βρίσκεται ακίνητος, μέσω υδραυλικής αντίστασης η οποία προλαμβάνει μη ηθελημένη κάμψη της άρθρωσης και προσφέρει περισσότερη ασφάλεια. Το επίπεδο της αντίστασης μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του χρήστη και ενεργοποιεί την εύκαμπτα μεταβαλλόμενη κάμψη του γονάτου υπό το βάρος.
Η πατενταρισμένη λειτουργία της άρθρωσης 3R80 της Ottobock είναι ένα ιδιαίτερο πλεονέκτημα σε ανώμαλες επιφάνειες, σε κεκλιμένες επιφάνειες και κατά την κάθοδο σκαλοπατιών. Δημιουργεί ένα υψηλό επίπεδο ελέγχου της φάσης στάσης και δίνει ώθηση στην αυτοπεποίθηση του χρήστη της πρόθεσης- ένας σημαντικός συναισθηματικά παράγοντας.

Βελτιστοποιημένες Ρυθμίσεις

Η άρθρωση γόνατος 3R80 σας προσφέρει 4 επιλογές ρυθμίσεων για τον έλεγχο στην φάση της στάσης και της αιώρησης.
Όπως συνήθως, η αντίσταση στην κάμψη και την έκταση μπορούν να ρυθμιστούν εύκολα και ανεξάρτητα. Οι ρυθμίσεις απόσβεσης στην σωστή φάση της στάσης και οι αλλαγές στην ανταποκρινόμενη συμπεριφορά του είναι εύκολο να πραγματοποιηθούν, γυρνώντας σταδιακά τα δαχτυλίδια ρύθμισης. Αν είναι απαραίτητο, ένα επιπλέον ελατήριο μπορεί εύκολα να προστεθεί για να αυξήσει την βοηθητική δύναμη της έκτασης. Το ελατήριο, το βοήθημα ρύθμισης και ο άξονας συμπεριλαμβάνονται στο πακέτο της άρθρωσης.

Χαρακτηριστικά

Τύπος προϊόντος

Γόνατο Υδραυλικό

Βαθμός κινητικότητας

K3, K4

Επίπεδο ακρωτηριασμού

Απεξάρθρωση γόνατος, Ακρωτηριασμός μηρού, Απεξάρθρωση ισχίου

Μέγιστο σωματικό βάρος

150kg

Αδιάβροχο

Ναι

Πληροφορίες Ταμείου

Το προϊόν αποζημιώνεται από τον ΕΟΠΥΥ ανά πενταετία.

Το 3R8001

3R80 Waterproof TF solution