Πέλματα για Παιδιά

01

Πληροφορίες

Η υποστήριξη του παιδικού ποδιού με την χρήση εσωτερικού πέλματος είναι χρήσιμη και συμπληρώνει τη θεραπεία ενός ορθοπεδικού παπουτσιού. Μεταξύ άλλων πλεονεκτημάτων, ένας ορθοπεδικός πάτος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη βελτίωση της στάσης του σώματος και συγκρατούν το πόδι στη σωστή θέση, προλαμβάνοντας μελλοντικές παθήσεις.
Επίσης στην περίπτωση θεραπείας με όρθωση και αντίστοιχο παπούτσι, η άλλη πλευρά συχνά χρειάζεται και εσωτερικό πέλμα. Αυτό μπορεί να είναι υποστηρικτικό ή διορθωτικό.

Προκειμένου να επιτευχθεί ο επιθυμητός θεραπευτικός στόχος και το απαιτούμενο αποτέλεσμα, τα ορθοπεδικά πέλματα διατίθενται σε διαφορετικά σχέδια και με διαφορετικούς συνδυασμούς υλικών. Αυτά μεταποιούνται στο εργαστήριο μας ανάλογα με τις ανάγκες του παιδικού ποδιού και σύμφωνα με ιατρική συνταγή, σε ένα προϊόν κατά παραγγελία, προκειμένου να υποστηριχθεί και να διορθωθεί το πόδι.

ΠερισσότεραΛιγότερα
03

Συνεργάτες

Η Vesalius διαθέτει ένα δίκτυο αξιόπιστων και διεθνώς αναγνωρισμένων συνεργατών και προμηθευτών. Εταιρείες που πρωτοπορούν στις τεχνολογίες των προθέσεων και των ορθώσεων μεταξύ αυτών οι Ottobock, Ossur, Dorset, Streifeneder, Fillauer, Fior&Gentz καθώς και στον τομέα των θεραπευτικών υποδημάτων μεταξύ αυτών οι Perpedes, Duna κ.α.