Υποδήματα για Ορθώσεις

01

Πληροφορίες

Για πολλούς ανθρώπους που φορούν νάρθηκα ή κηδεμόνα το υπόδημα αποτελεί περιοριστικό παράγοντα στην ελευθερία των κινήσεών τους. Για να ανταπεξέλθουν σε αυτό, τα παπούτσια για ορθώσεις έχουν σχεδιαστεί για να εξασφαλιστεί η βέλτιστη εφαρμογή στο πόδι και στην  όρθωση.  Ωστόσο, μια ιδανική εφαρμογή δεν είναι το μόνο πράγμα που έχει σημασία για τα παπούτσια μας. Για την ευκολία της καθημερινής χρήσης, είναι επίσης σημαντικό να είναι εύκολο να φορεθούν.

Όταν πρόκειται για παπούτσια για παιδιά που εξακολουθούν να μεγαλώνουν, τα παπούτσια υψηλής ποιότητας είναι ιδιαίτερα σημαντικά κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Τα παπούτσια για ορθώσεις θα πρέπει να είναι υψηλής ποιότητας και να πληρούν τα ακόλουθα σημαντικά χαρακτηριστικά:

  • Πρέπει να είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά, γιατί μια όρθωση συνήθως επιβαρύνει περισσότερο ένα παπούτσι από ένα πόδι χωρίς όρθωση.
  • Πρέπει πάντα να προσφέρουν αρκετό χώρο, τόσο για την ίδια την όρθωση όσο και για μια άρθρωση στο επίπεδο του αστραγάλου.
  • Πρέπει να υποστηρίζουν, να διορθώνουν και να σταθεροποιούν το πόδι. Ταυτόχρονα, ωστόσο, δεν πρέπει να περιοριστεί η ελεύθερη κυκλοφορία.
  • Πρέπει να φοριούνται και να βγαίνουν εύκολα με την όρθωση και να προσφέρουν συνολικά υψηλό επίπεδο άνεσης.
  • Πρέπει να έχουν εύκαμπτη, φαρδιά σόλα για ασφαλές βάδισμα και καλή κίνηση κύλισης
  • Πρέπει να είναι και οπτικά ελκυστικά: ένα παπούτσι που δεν είναι ελκυστικό δεν θα φορεθεί στην πράξη. Το να φοράτε μια όρθωση δεν σημαίνει ότι πρέπει να θυσιάσετε τα μοντέρνα παπούτσια.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα σχέδια και μοντέλα στους παρακάτω συνδέσμους και αφού επιλέξετε το υπόδημα της προτίμησής σας να επικοινωνήσετε μαζί μας.

https://mygeneration-schein.de/en/orthesenschuhe/kollektion.html

https://www.perpedes.com/en/shoes/therapy-shoes/function/orthotic-shoe

 

 

 

 

ΠερισσότεραΛιγότερα
02

Προϊόντα

Φίλτρα
Φίλτρα

Κατασκευαστής

Μέγεθος

03

Συνεργάτες

Η Vesalius διαθέτει ένα δίκτυο αξιόπιστων και διεθνώς αναγνωρισμένων συνεργατών και προμηθευτών. Εταιρείες που πρωτοπορούν στις τεχνολογίες των προθέσεων και των ορθώσεων μεταξύ αυτών οι Ottobock, Ossur, Dorset, Streifeneder, Fillauer, Fior&Gentz καθώς και στον τομέα των θεραπευτικών υποδημάτων μεταξύ αυτών οι Perpedes, Duna κ.α.