Υπόδημα Όρθωσης CITYDRIVE
Υπόδημα Όρθωσης CITYDRIVE
Υπόδημα Όρθωσης CITYDRIVE
Υπόδημα Όρθωσης CITYDRIVE
Υπόδημα Όρθωσης CITYDRIVE

Υπόδημα Όρθωσης CITYDRIVE

-

Κωδικός: CITYDRIVE

Κατασκευαστής: FIOR & GENTZ

Σύντομη περιγραφή

Κατασκευάστηκε ειδικά για τις απαιτήσεις και τις ανάγκες των ατόμων που φορούν ορθώσεις. Ήταν σημαντικό για εμάς το παπούτσι να κάθεται ιδιαίτερα καλά στο πόδι –με και χωρίς όρθωση– και να πείθει με το διαφορετικό εκλεπτυσμένο στυλ του αλλά και την κομψότητά του.

Το παπούτσι CITYDRIVE είναι ένα τέλειο παπούτσι για την καθημερινή ζωή αλλά και για ιδιαίτερες περιστάσεις: κομψό, εύκολο στο συνδυασμό, αυθεντική εμφάνιση με ιδιαίτερη αισθητική. Συνδυάζει τα καλύτερα χαρακτηριστικά των Oxford shoes.

Δέρμα υψηλής ποιότητας: Το λεπτό δέρμα nubuck που χρησιμοποιείται για το επάνω μέρος και το μαλακό δέρμα μοσχαριού που χρησιμοποιείται για την εσωτερική επένδυση εξασφαλίζουν την υψηλότερη σταθερότητα και άνεση χρήσης.

Λουράκι στο πίσω μέρος: Ο ιμάντας φτέρνας διευκολύνει την τοποθέτηση και την αφαίρεση του παπουτσιού.

Ελαφριά εξωτερική σόλα: Η εξωτερική σόλα είναι κατασκευασμένη από πολυουρεθάνη (PU), εξαιρετικά ελαφριά και ταυτόχρονα ανθεκτική. Διαθέτει επίσης ένα αντιολισθητικό πέλμα.

2 Πάτοι: Διαθέτει δύο πάτους (5mm έκαστος) που αφαιρούνται για απόλυτη εφαρμογή.

Οδηγός για κορδόνια με ένα χέρι: Κάθε ζευγάρι παπούτσια συνοδεύεται από έναν Οδηγό για δέσιμο με το ένα χέρι καθώς και ένα επιπλέον κορδόνι για κορδόνι με ένα χέρι, το οποίο προσφέρει υποστήριξη σε ασθενείς με ημιπληγία.

ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Χαρακτηριστικά

Μέγεθος

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48

Είδος

Ζεύγος

430,00 

- +