Υποδήματα Ανάστροφα

01

Πληροφορίες

Η παιδική βλαισοποδία είναι μια εκ γενετής παραμόρφωση και ανταποκρίνεται καλά στη συντηρητική θεραπεία. Η θεραπεία θα πρέπει να ξεκινήσει όσο το δυνατόν νωρίτερα, προκειμένου να αποφευχθεί μακροχρόνια βλάβη, γι’ αυτό και πρέπει να λαμβάνονται κατάλληλα μέτρα από τη βρεφική ηλικία. Ανάλογα με τη σοβαρότητα της πάθησης, διορθωτικά μέτρα μπορεί να ληφθούν είτε με φυσιοθεραπείες είτε με τη χρήση ειδικών ναρθήκων.

Εάν η πάθηση επιμένει έως ότου το παιδί αρχίζει να περπατά, μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα διορθωτικά παπούτσια ραιβότητας (ανάστροφα / antivirus).

Η αποτελεσματικότητα τους βασίζεται στο σύστημα διόρθωσης τριών σημείων:

  • Τα δύο πρώτα σημεία διόρθωσης, στο εσωτερικό της φτέρνας και στο επίπεδο της ταρσομετατάρσιας άρθρωσης, στηρίζουν το πίσω μέρος του ποδιού, προστατεύοντας έτσι κατά της στρέψης στην ποδοκνημική άρθρωση κατά την διάρκεια της αναγκαίας διαδικασίας διόρθωσης του μπροστινού μέρους του ποδιού.
  • Το τρίτο σημείο διόρθωσης είναι στη μεταταρσοφαλαγγικής άρθρωση του μεγάλου δακτύλου του ποδιού. Αυτό προωθεί την διόρθωση στο μπροστινό μέρος του ποδιού και αποτρέπει το πόδι να επανέλθει στην παραμορφωμένη θέση.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα σχέδια και μοντέλα στους παρακάτω συνδέσμους και αφού επιλέξετε το υπόδημα της προτίμησής σας να επικοινωνήσετε μαζί μας.

https://mygeneration-schein.de/en/antivarusschuhe/kollektion.html

https://www.perpedes.com/en/shoes/therapy-shoes/function/translate-to-en-antivarusschuh

ΠερισσότεραΛιγότερα
02

Προϊόντα

Φίλτρα
Φίλτρα

Κατασκευαστής

Μέγεθος

03

Συνεργάτες

Η Vesalius διαθέτει ένα δίκτυο αξιόπιστων και διεθνώς αναγνωρισμένων συνεργατών και προμηθευτών. Εταιρείες που πρωτοπορούν στις τεχνολογίες των προθέσεων και των ορθώσεων μεταξύ αυτών οι Ottobock, Ossur, Dorset, Streifeneder, Fillauer, Fior&Gentz καθώς και στον τομέα των θεραπευτικών υποδημάτων μεταξύ αυτών οι Perpedes, Duna κ.α.