Τα Προϊόντα μας

bebionic

bebionic

Κομψή, σικάτη και πρωτοποριακή τόσο στον σχεδιασμό όσο και στην τεχνολογία, η εμβληματική μας σειρά ωθεί τα όρια των μυοηλεκτρικών χεριών μυοηλεκτρικών αρθρώσεων. Το bebionic είναι το πιο ζωντανό, λειτουργικό και εύχρηστο μυοσκελετικό χέρι που κυκλοφορεί σήμερα στο εμπόριο και είναι άνετο, ακριβές και διαισθητικό για τους ασθενείς, μεταμορφώνοντας τις ζωές και τις ικανότητες των ασθενών σε όλο τον κόσμο - βοηθώντας τους να εκτελούν απλά καθήκοντα όπως το δέσιμο των κορδονιών δίνοντας πίσω τον έλεγχό και την υπερηφάνεια τους.

Χαρακτηριστικά

Το bebionic χρησιμοποιεί τεχνολογία αιχμής και μοναδικά, εργονομικά χαρακτηριστικά που το κάνουν αντίθετο με οποιοδήποτε άλλο διαθέσιμο χέρι. Αυτές οι καινοτομίες συνδυάζονται για να δώσουν στο χέρι ασυναγώνιστη ευελιξία, λειτουργικότητα και απόδοση.

 • Μεμονωμένοι κινητήρες σε κάθε δάχτυλο σας επιτρέπουν να μετακινείτε το χέρι και τη λαβή με φυσικό και συντονισμένο τρόπο. Οι κινητήρες είναι τοποθετημένοι για να βελτιστοποιούν την κατανομή βάρους – με αποτέλεσμα να νιώθετε το χέρι ελαφρύτερο και πιο άνετο.
 • Οι ισχυροί μικροεπεξεργαστές παρακολουθούν συνεχώς τη θέση κάθε δάκτυλου, δίνοντάς σας ακριβή και αξιόπιστο έλεγχο στις κινήσεις των χεριών.
 • 14 διαθέσιμα μοτίβα λαβής και θέσεις χεριού, σας επιτρέπουν να εκτελείτε με μεγάλη ευκολία έναν τεράστιο αριθμό καθημερινών δραστηριοτήτων.
 • Ο Αναλογικός Έλεγχος Ταχύτητας σας δίνει τον έλεγχο ακριβείας πάνω σε ευαίσθητα καθήκοντα, ώστε να μπορείτε να σηκώσετε ένα αυγό ή να κρατήσετε ένα κύπελλο από πολυστυρόλιο τόσο εύκολα όσο συνθλίβετε ένα κενό κουτί.
 • Τέσσερις επιλογές καρπού, όπως γρήγορη αποσύνδεση, Multi-Flex, Ευελιξία και κοντός καρπός
 • Λογισμικό ισορροπίας και ασύρματη τεχνολογία που βρίσκεται μέσα στο bebionic χέρι, καθιστά εύκολη την προσαρμογή των λειτουργιών ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον τρόπο ζωής σας.
 • Οι επιλεγμένες θέσεις αντίχειρα και ο ενσωματωμένος αισθητήρας σας επιτρέπουν να ολοκληρώσετε περισσότερες εργασίες από ποτέ.
 • Η αυτόματη σύσφιξη σημαίνει ότι πλέον τέλος τα ατυχήματα, καθώς το bebionic αισθάνεται αυτόματα όταν γλιστρήσει ένα αντικείμενο που κρατάτε και ρυθμίζει τη λαβή για να το ασφαλίσει.
 • Τα δάκτυλα με αναδιπλούμενη κίνηση παρέχουν φυσικές κινήσεις και σφίγγουν όταν βουρτσίζετε παρελθόντα άτομα ή χτυπάτε σε αντικείμενα.
 • Η ανθεκτική κατασκευή και τα προηγμένα υλικά καθιστούν το bebionic αρκετά ανθεκτικό ώστε να μπορεί να σηκώσει έως 45 κιλά - ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με βεβαιότητα το χέρι για να μεταφέρετε βαριά αντικείμενα και να σπρώξετε τον εαυτό σας από μια θέση.
 • Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός της παλάμης προστατεύει το bebionic από ζημιές, χτυπήματα και κάνει το χέρι πιο ήσυχο από ποτέ.
 • Τα μαλακά δάκτυλα και το φαρδύ προφίλ του αντίχειρα μεγιστοποιούν την επιφάνεια και ενισχύουν τη λαβή.

Μοτίβα πιασίματος

Με 14 διαφορετικά μοτίβα λαβής και χειρολαβές, το τεχνητό χέρι bionic έχει σχεδιαστεί για να χειρίζεται σχεδόν οτιδήποτε χρειάζεται να κάνετε μέσα στην μέρα, από την κατανάλωση γευμάτων και τη μεταφορά τσαντών, μέχρι το άνοιγμα των θυρών, την ενεργοποίηση των φώτων και την πληκτρολόγηση.

Από μια δυναμική λαβή έως την λαβή με την οποία κρατάμε μια μπάλα η όταν δίνουμε μια χειραψία, μέχρι και όταν κρατάμε το ποντίκι ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή, που μας δίνει την δυνατότητα χρήσης του, υπάρχει ένα bebionic προφίλ προσαρμοσμένο σε κάθε μια από αυτές τις λειτουργίες.

Το χέρι μπορεί επίσης να διαμορφωθεί και να προσαρμοστεί ασύρματα στις ιδιαίτερες απαιτήσεις των χρηστών μέσω έξυπνων ηλεκτρονικών συστημάτων και εύχρηστου πακέτου λογισμικού.

Περιηγηθείτε στα διαφορετικά πρότυπα πιασίματος που παρουσιάστηκαν παραπάνω, για μια πλήρη εξήγηση και βίντεο επίδειξη του τι bebionic μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε.

 
Κλεάνθους 4, Θεσσαλονίκη, 54642
t. 2310233723 f. 2310868071

Login Υπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.0 · © 2000 - 2015 IPS Ltd · Όροι χρήσης