Τα Προϊόντα μας

ΚΝΗΜΟΠΟΔΙΚΗ ΟΡΘΩΣΗ (AFOs)

Η κνημοποδική όρθωση (AFO, ακρώνυμο για Ankle-Foot Orthosis) υποστηρίζει την περιοχή του αστραγάλου και του πέλματος και εκτείνεται από τη γάμπα μέχρι και το πέλμα. Η λειτουργικότητα της όρθωσης, εκτός της υποστήριξης που πρέπει να παρέχει, εστιάζεται και στην διατήρηση της σωστής ανατομίας του σώματος και του ελέγχου της κίνησης. Μία κνημοποδική όρθωση είναι ένας νάρθηκας από θερμοπλαστικό υλικό κατασκευασμένος επί μέτρου ή μαζικής παραγωγής, που περικλείει το πίσω μέρος της γάμπας και το κάτω μέρος του πέλματος. Μπορεί να κατασκευασθεί με ή χωρίς άρθρωση αστραγάλου και να είναι έσω υποδήματος.

Μία κνημοποδική όρθωση χρησιμοποιείται γενικά από ασθενείς που πάσχουν από νευρολογικές ή ορθοπεδικές παθήσεις, όπως εγκεφαλικό επεισόδιο, σκλήρυνση κατά πλάκας,  εγκεφαλική παράλυση κα. Σε αυτές τις περιπτώσεις, ο κνημοποδικός νάρθηκας λειτουργεί διατηρώντας τις πληγείσες αρθρώσεις σε σωστή ευθυγράμμιση για να ξεπεραστεί η αδυναμία ή η ανισορροπία των μυών.

Η άρθρωση που ενσωματώνεται στην όρθωση επιτελεί την λειτουργία της άρθρωσης αστραγάλου ή άλλες λειτουργίες που το πόδι δεν είναι ικανό να εκτελέσει από μόνο του.

 ΝΑΡΘΗΚΑΣ (AFO) ME ΕΛΑΤΗΡΙΟ ΑΝΥΨΩΣΗΣ ΠΕΛΜΑΤΟΣ
Υπάρχουν διαφορετικά είδη κηδεμόνων, ανάλογα το υλικό κατασκευής, τις απαιτούμενες αρθρώσεις και την πάθηση που πρέπει να υποστηρίξει ή να θεραπεύσει.
ΝΑΡΘΗΚΑΣ (ΑFO) ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΡΘΡΩΣΗ
Υπάρχουν διαφορετικά είδη κηδεμόνων, ανάλογα το υλικό κατασκευής, τις απαιτούμενες αρθρώσεις και την πάθηση που πρέπει να υποστηρίξει ή να θεραπεύσει.


Κλεάνθους 4, Θεσσαλονίκη, 54642
t. 2310233723 f. 2310868071

Login Υπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.0 · © 2000 - 2015 IPS Ltd · Όροι χρήσης