Τα Προϊόντα μας

Βαδιστική Αποκατάσταση και Φυσικοθεραπεία

Η διαδικασία της βαδιστικής αποκατάστασης ξεκινά αμέσως μετά τον ακρωτηριασμό. Ο ασθενής σε συνεργασία και υπό τις οδηγίες ενός φυσικοθεραπευτή ή του γιατρού δημιουργούν ένα πρόγραμμα αποκατάστασης προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε περιστατικού.

Η ομάδα των ειδικών προτείνει εξειδικευμένες ασκήσεις για την διατήρηση ή την αύξηση της δύναμης των μυών. Η καλή φυσική κατάσταση του ασθενή διευκολύνει την γρηγορότερη και ευκολότερη βαδιστική αποκατάσταση.

Παράλληλα, το εξειδικευμένο πρόγραμμα και οι οδηγίες του μηχανικού ορθοπεδικής της Vesalius συμβάλλουν στην ορθή χρήση του πρόσθετου μέλους ώστε να μην επιβαρύνονται άλλα μέρη του σώματος.

Σε περιπτώσεις ακρωτηριασμού κάτω άκρων, μετά την επέμβαση συστήνονται ασκήσεις φυσιοθεραπείας, κινησιοθεραπείας και εργοθεραπείας που μπορούν να υλοποιηθούν στο κρεβάτι και σταδιακά σε καθισμένη θέση. Οι φυσιοθεραπείες βοηθούν και στην σταδιακή επανάκτηση της αυτονομίας στις καθημερινές κινήσεις. Με την κατασκευή της πρόθεσης και την καθημερινή άσκηση στη βάση των οδηγιών του μηχανικού ορθοπεδικής της Vesalius σταδιακά επανακτάται και η βαδιστική λειτουργία, εφόσον το επιτρέπει η φυσική κατάσταση του ασθενή.
Κλεάνθους 4, Θεσσαλονίκη, 54642
t. 2310233723 f. 2310868071

Login Υπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.0 · © 2000 - 2015 IPS Ltd · Όροι χρήσης