Τα Προϊόντα μας

Michelangelo hand

Michelangelo hand

Το Michelangelo Hand είναι ένα μυοηλεκτρικό προσθετικό χέρι με κινητό αντίχειρα που μπορεί να τοποθετηθεί ηλεκτρονικά, με παθητική και ενεργή περιστροφή του καρπού, ευέλικτο ωοειδές καρπό, γρήγορη και αξιόπιστη μετάδοση δεδομένων και επτά θέσεις χειρός.

Δύο οδηγοί δημιουργούν ένα φυσικό μοτίβο κίνησης χεριών. Ο κύριος δίσκος είναι υπεύθυνος για τις κινήσεις πιασίματος και τη δύναμη πιασίματος, ενώ η κίνηση του αντίχειρα επιτρέπει στον αντίχειρα να τοποθετείται ηλεκτρονικά σε έναν επιπλέον άξονα κίνησης. Για τους ασθενείς, είναι εύκολο να λειτουργήσει και για τους ασκούμενους είναι εύκολο να προσαρμοστεί, με την βοήθεια του λογισμικού AxonSoft και τη μεταφορά δεδομένων Bluetooth®.

Το προσθετικό χέρι Michelangelo: Έξυπνα απλό

Michelangelo prosthetic hand user with family

Φυσική κίνηση

Ο αντίχειρας, ο δείκτης και τα μεσαία δάχτυλα του Michelanglelo κινούνται ενεργά, ενώ ο δακτύλιος και το μικρό δάχτυλο ακολουθούν παθητικά τα άλλα δάχτυλα - και μπορούν να στηρίξουν αντικείμενα από κάτω, όπως ένα κουτί αναψυκτικού.

Τα άκρα των δακτύλων είναι κατασκευασμένα από συνδυασμό μαλακών και σκληρών υλικών για να επιτρέπουν πραγματική ακρίβεια όταν πιάνονται αντικείμενα.

Prosthetist consulting with hand amputee

Αντίχειρες Πάνω!

Ο Michelangelo είναι ο πρώτος αντίχειρας στον κόσμο που μπορεί να τοποθετηθεί ηλεκτρονικά. Ενώ τα περισσότερα χέρια έχουν μόνο μία μονάδα κίνησης για να ελέγχουν τη δράση πιασίματος, το Michelangelo διαθέτει μια δεύτερη μονάδα κίνησης αντίχειρα για να σας επιτρέψει να αλλάζετε την θέση του αντίχειρα με μυοηλεκτρικούς χειρισμούς.

Michelangelo prosthetic hand user with flowers

Καλά τοποθετημένο

Το πολυαξονικό σχέδιο κίνησης ελαχιστοποιεί τις αφύσικες αντισταθμιστικές κινήσεις και προάγει μια υγιή, φυσική στάση σώματος.

Michelangelo prosthetic hand user with bees

 Επαναπαυτείτε

Το χέρι επιστρέφει σε μια φυσική θέση ανάπαυσης όταν δεν χρησιμοποιείται ενεργά.

Michelangelo prosthetic hand user with family picnic

Το Michelangelo έχει τρεις λειτουργίες θέσης, προσφέροντας 7 τύπους λαβής - συμπεριλαμβανομένης της ανοικτής παλάμης και ισχυρής λαβής κλειδιού. 

Michelangelo prosthetic hand tying shoes

Ανοίξτε νέες πόρτες

Το ωοειδές AxonWrist κάμπτεται, επεκτείνεται και περιστρέφεται για την πιο φυσική λειτουργία του καρπού. 

AxonSkin prosthetic hand glove colors

Χρήση Γαντιού

ΝΕΟ! Τώρα εισάγοντας την τελευταία επιλογή γαντιών για το γάντι Michelangelo Hand, Axon Silicone. Το γάντι Axon Silicone προσφέρει μια πιο φυσική εμφάνιση και αίσθηση και διατίθεται σε χρώματα 2, 4, 6, 8 και 10.

Αγαπάτε το γάντι PVC Axon SkinNatural; Να μην ανησυχείτε, είναι επίσης διαθέσιμο, εκτός από τα οπτικά (ημιδιαφανή) και τα μαύρα γάντια.

Michelangelo prosthetic hand rotation

Τώρα με ενεργή περιστροφή!

ΝΕΟ! Το AxonRotation διαθέτει ενεργή και παθητική περιστροφή. Συνδυάζοντας τα επτά διαφορετικά μοτίβα πιασίματος και την αυτόματη τοποθέτηση αντίχειρα με ενεργή περιστροφή, υπάρχει τώρα μεγαλύτερη λειτουργικότητα για τον χρήστη. Ιδανικό τόσο για μονομερείς όσο και για διμερείς χρήστες. Το AxonRotation προγραμματίζεται για πιο διαισθητική και αποτελεσματική χρήση, ωφελώντας τον χρήστη σε πολλές ADL.

Michelangelo prosthetic hook with computer

Ακρίβεια και ευελιξία: Παρουσίαση του AxonHook

Για μέγιστη ευελιξία, ακρίβεια και ισχύ, αναζητήστε την τελευταία προσθήκη στην οικογένεια AxonBus: το AxonHook. Το AxonHook είναι το τέλειο συμπλήρωμα του χεριού Michelangelo. Προσφέροντας τιτάνιο με δάχτυλα επικαλυμμένα με πολυουρεθάνη, το AxonHook είναι ακριβές και ισχυρό, ο τέλειος σύντροφος του Michelangelo Hand - έτοιμο για οποιαδήποτε τεχνική αποστολή.
Κλεάνθους 4, Θεσσαλονίκη, 54642
t. 2310233723 f. 2310868071

Login Υπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.0 · © 2000 - 2015 IPS Ltd · Όροι χρήσης