Τα Προϊόντα μας

ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΚΡΩΝ

Μετά από έναν ακρωτηριασμό, ο άνθρωπος που επηρεάζεται, είναι σημαντικό να θέσει εκ νέου το σώμα του σε λειτουργία και κίνηση. Οι ειδικοί της Vesalius βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό σας προκειμένου να σας συμβουλεύσουν και να σας καθοδηγήσουν στη διαδικασία της αποκατάστασης. Μετά την αφαίρεση των ραμμάτων τοποθετείται μία ειδική κάλτσα σύσφιξης προκειμένου να προετοιμάσει το κολόβωμα για την υποδοχή της πρόθεσης. Ο Μηχανικός Ορθοπεδικής της Vesalius σας προτείνει τις κατάλληλες λύσεις συστημάτων πρόθεσης ανάλογα με το επίπεδο του ακρωτηριασμού, την ηλικία, το σωματότυπο και το επίπεδο κινητικότητά σας.

Το επίπεδο ακρωτηριασμού, ο όρος δηλαδή που χρησιμοποιείται για να περιγράψει τη θέση στην οποία έχει ακρωτηριαστεί το μέρος του σώματος, ορίζει σε πρώτο επίπεδο και το είδος της πρόθεσης που μπορείτε να επιλέξετε. Ένας δεύτερος παράγοντας που ορίζει το είδος της πρόθεσης είναι η τεχνολογία που αυτή θα φέρει και η οποία επηρεάζει την λειτουργικότητα και τις δυνατότητες της. Οι δύο αυτοί παράγοντες έχουν καθοριστικό ρόλο στην επιλογή σας, σε συνεννόηση και με τις λεπτομερείς πληροφορίες που μπορείτε να λάβετε από τον πτυχιούχο Μηχανικό Ορθοπεδικής της Vesalius.

Η πρόθεση αποτελείται από μια υποδοχή, την θήκη, η οποία περιέχει το τμήμα του μέλους το οποίο έχει παραμείνει μετά τον ακρωτηριασμό, δηλαδή το κολόβωμα. Η θήκη κατασκευάζεται από τον Μηχανικό Ορθοπεδικής της Vesalius, εξατομικευμένα και κατόπιν λήψης μέτρων για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Στην Vesalius κατασκευάζουμε σε πρώτο επίπεδο μία δοκιμαστική θήκη για τις πρόβες και το πρώτο διάστημα εφαρμογής της πρόθεσης και σε δεύτερο χρόνο κατασκευάζουμε την τελική θήκη και ενσωματώνουμε τις παρατηρήσεις ή αλλαγές εφόσον απαιτούνται. Στόχος μας είναι η τελική πρόθεση να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.

Επιπλέον ανάλογα με το επίπεδο του ακρωτηριασμού η πρόθεση μπορεί να περιέχει ένα προσθετικό γόνατο, ένα προσθετικό πέλμα, καθώς και προσαρμογείς και συνδετικά στοιχεία (σωλήνας, αντάπτορες). Στο πέλμα μπορεί να τοποθετηθεί ένα κοσμητικό κάλυμμα έτσι ώστε να είναι αισθητικά άρτιο το αποτέλεσμα. Στην πρόθεση επίσης μπορεί να τοποθετηθεί αφρώδης (ή άλλου τύπου) επικάλυψη, έτσι ώστε να είναι μόλις αισθητή οπτικά.

Ακολούθως δείτε τις λύσεις που προσφέρει η τεχνολογία ανά επίπεδο ακρωτηριασμού. Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την Vesalius στο 2310233723.


ΠΡΟΘΕΣΗ ΜΗΡΟΥ
Μηριαίες προθέσεις modular με εξελιγμένη τεχνολογία λήψεως μέτρων και εφαρμογή θηκών αναπαυτικής ανατομίας απο σιλικόνη ή ειδικά θερμοπλαστικά
ΠΡΟΘΕΣΗ ΚΝΗΜΗΣ
Κνημιαία πρόθεση σιλικόνης τύπου Modular: KBM (Kondylen-bettung-munster), PTS (Prothese-Tibiale-supracondylienne)
ΑΚΡΟΥ ΠΟΔΟΣ
Προθέσεις σιλικόνης για ακρωτηριασμούς: Lisfrane, Choppart, Pirogov, Syme
ΑΠΕΞΑΡΘΡΩΣΗ ΙΣΧΙΟΥ
Στις απεξαρθρώσεις ισχίου απαιτείται ειδικός τρόπος λήψεως μέτρων για την σωστή εφαρμογή της θήκης και προσαρμογή ειδικών αρθρώσεων ισχίου και γόνατος


Κλεάνθους 4, Θεσσαλονίκη, 54642
t. 2310233723 f. 2310868071

Login Υπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.0 · © 2000 - 2015 IPS Ltd · Όροι χρήσης