Τα Προϊόντα μας
ΒΙΟΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ÖSSUR

RHEO KNEE

 RHEO KNEE

Το Rheo Knee 3® της Össur

Έχουν περάσει δέκα χρόνια από το πρώτο RHEO KNEE της Össur που άρχισε να αλλάζει τις ζωές των ανθρώπων. Τώρα υπάρχει το RHEO KNEE 3 - μια τρίτης γενιάς άκρως αποτελεσματικού γόνατος ελεγχόμενο από μικροεπεξεργαστή. Το RHEO KNEE 3 βοηθά τους χρήστες να αισθάνονται απόλυτο έλεγχο ανά πάσα στιγμή και δίνει στην εμπιστοσύνη μία νέα διάσταση. Αυτό το γόνατο προσαρμόζεται αυτόματα με τον τρόπο που οι άνθρωποι επιλέγουν να περπατήσουν.

 

Δυναμική βάδιση με επιπλέον εμπιστοσύνη

 • Αισθανθείτε απόλυτα ασφαλής ακόμη και σε σκαλιά, ράμπες και ανισόπεδες διαβάσεις 
 • Αλλάξτε ρυθμό βάδισης και προσανατολισμό με μεγάλη ευκολία
 • Μετακινηθείτε πιο φυσικά ακόμα και σε περιορισμένο χώρο
 • Περπάτα περισσότερο, χρησιμοποιώντας λιγότερη ενέργεια και διατήρόντας ένα υψηλό επίπεδο δραστηριότητας
 • Υποστηρίζει τις ατέλειες της βάδισης με ευκολία
 • Σταθερότητα και εμπιστοσύνη σε κάθε σου βήμα, ακόμη και στα μικρά
 • Αυξημένη διάρκεια μπαταρίας, έως και 3 ημέρες
 • Βοηθάει στη διατήρηση του κολοβώματος σε υγιή επίπεδα
 • Λειτουργεί με κάθε είδους πέλμα

ΑΙΣΘΗΣΗ

 • Η μοναδική τεχνολογία του νέου RHEO KNEE ερμηνεύει κάθε κίνηση του χρήστη του, διαισθάνοντας πόσο βάρος πέφτει πάνω στο γόνατο, προς ποία κατεύθυνση και με πόση ταχύτητα κινείται

ΣΚΕΨΗ

 • Για να εξασφαλιστεί επαρκή προσαρμογή στις μεταβλητές ταχύτητες περπατήματος, το RHEO KNEE σκέφτεται και αποφασίζει την πιο κατάλληλη υποστήριξη κατά τη φάση στήριξης και κίνηση αιώρησης. Αναγνωρίζοντας στο περπάτημα κεκλιμένες επιφάνειες, σκάλες ακόμη και δυσδιάκριτες αλλαγές σε επίπεδες επιφάνειες, αναλύει συνεχώς τι συμβαίνει και καθορίζει την επόμενη καλύτερη κίνηση. 

 ΔΡΑΣΗ

 • Έχοντας υπολογίσει πόση αντίσταση κατά τη φάση στήριξης απαιτείται, ή εάν η έκταση κατά την αιώρηση χρειάζεται προσαρμογή, οι ενεργοποιητές ακριβείας αναλαμβάνουν άμεση δράση. Η ταχύτητα της έκτασης κατά την αιώρηση και η βελτιωμένη σταθερότητα σε σκάλες και κεκλιμένες επιφάνειες προσφέρουν ιδιαίτερα πλεονεκτήματα σε άτομα με διπλό ακρωτηριασμό, συμβιβασμένους χρήστες ή εκείνους με πρόσθετες προκλήσεις, καθώς και σε άτομα με ακρωτηριασμό απεξάρθρωσης ισχίου

Το RHEO KNEE της Össur, χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία αισθητήρων σε μία φόρμα από φορτία κυττάρων, έτσι ώστε να γίνονται μετρήσεις της δύναμης 1.000 φορές / δευτερόλεπτο. Ο μικροεπεξεργαστής γνωρίζει πάντα πώς ο χρήστης χρησιμοποιεί την πρόθεση, προσδιορίζει τις εναλλαγές στον βηματισμό, τις αλλαγές στο βάρος (π.χ. εάν ο χρήστης σηκώσει μία τσάντα), εάν το έδαφος ξαφνικά αλλάζει κλπ. Προστατεύει τον χρήστη από κάποιο πιθανό ολίσθημα ή πέσιμο. Η αντίσταση ρυθμίζεται αυτόματα και έτσι παράγεται ομαλή και φυσική κίνηση προσαρμοζόμενη σε διαφορετικές ταχύτητες βαδισμού ακόμη και σε εξωτερικούς παράγοντες.


Συντήρηση-Ενδείξεις-Τεχνικά χαρακτηριστικά-Εγγύηση Service


Κλεάνθους 4, Θεσσαλονίκη, 54642
t. 2310233723 f. 2310868071

Login Υπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.0 · © 2000 - 2015 IPS Ltd · Όροι χρήσης