Τα Προϊόντα μας
Η ΜΟΝΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η εταιρεία

Η VESALIUS είναι πρωτοπόρος στην κατασκευή υψηλής ποιότητας ορθώσεων και προθέσεων άνω και κάτω άκρων που συνοδεύονται από όλες τις κρατικές πιστοποιήσεις. Είναι η μόνη εταιρεία ορθοπεδικής αποκατάστασης με πτυχιούχους μηχανικούς ορθοπεδικής και εξειδικευμένο προσωπικό, άριστα εκπαιδευμένο στον συγκεκριμένο τομέα υγείας. Οι υπηρεσίες της πλαισιώνονται από νέες παροχές φροντίδας, καθώς διαθέτει τμήματα ψυχολογικής υποστήριξης, φυσιοθεραπείας και ειδικό τμήμα εξυπηρέτησης για παιδιά, το Vesalius Kids.

Να χαμογελάς, να διαβαίνεις με τόλμη τις αντιξοότητες, να υπερβαίνεις τις προσδοκίες ακόμα και του ίδιου σου του εαυτού, αυτή είναι η φιλοσοφία της VESALIUS. Μία φιλοσοφία, που σφυρηλατήθηκε χρόνο με το χρόνο, σε κάθε βήμα, μαζί με τους ανθρώπους, που εμπιστεύθηκαν την υγεία και την κίνησή τους στην εταιρεία.

Στόχος της VESALIUS είναι να αποτελεί την ολοκληρωμένη απάντηση στις απαιτήσεις ορθοπεδικής αποκατάστασης κάθε ηλικίας. Αποστολή της, η διαρκής βελτίωση των προϊόντων που προσφέρει για την προστασία και αποκατάσταση της σωματικής κίνησης και ισορροπίας σας.

Η VESALIUS εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται σε ολόκληρη την Ελλάδα, κατασκευάζοντας προθέσεις - τεχνητά μέλη, ορθώσεις και ορθοπεδικά είδη.


ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ
Η VESALIUS σας παρέχει μία ολοκληρωμένη απάντηση στην ορθοπεδική και προθετική αποκατάσταση.
ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ
Η τιμιότητα, η οικονομία και το θάρρος αποτελούν τις τρεις βασικές αξίες της VESALIUS.
Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με όλα τα διεθνή πρότυπα πιστοποίησης iso 13485 2016, 9001 2015


Κλεάνθους 4, Θεσσαλονίκη, 54642
t. 2310233723 f. 2310868071

Login Υπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.0 · © 2000 - 2015 IPS Ltd · Όροι χρήσης