Τα Προϊόντα μας

ΠΡΟΘΕΣΗ ΜΗΡΟΥ

ΠΡΟΘΕΣΗ ΜΗΡΟΥ

 

Οι Μηριαίες Προθέσεις (πάνω από το γόνατο) αναφέρονται στην τεχνητή αντικατάσταση των άκρων, όπου η άρθρωση του γόνατος έχει αφαιρεθεί και ο ασθενής έχει τμήμα του μηρού ή το μηριαίο οστό ανέπαφο (απεξάρθρωση γόνατος).

Ο Στόχος μας στην προθετική είναι να κατασκευάσουμε για τον ασθενή μας μία άνετη και με τη μεγαλύτερη λειτουργικότητα πρόθεση (τεχνητό μέλος), καθώς και αισθητικά να φαίνεται όσο το δυνατόν φυσικότερη. Για την επίτευξη αυτού του στόχου, δημιουργούμε την κατάλληλη θήκη (το μέρος της πρόθεσης όπου έρχεται σε επαφή με το ακρωτηριασμένο άκρο) και παρέχουμε την καλύτερη επιλογή άρθρωσης γόνατος και πέλματος για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του τρόπου ζωής του χρήστη. 


ΚΑΛΤΣΕΣ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ ΜΗΡΟΥ
Η επιλογή της ιδανικής κάλτσας σιλικόνης εξαρτάται από τις ατομικές ανάγκες κάθε χρήστη και συναρτάται από την τεχνολογία της θήκης που θα επιλέξετε σε συνεργασία με τον εξειδικευμένο προθετικό σας.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΘΗΚΗΣ
Θήκες Μηρού και τρόποι συγκράτησης
ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΓΟΝΑΤΟΣ
Η σπουδαιότητα της σωστής επιλογής άρθρωσης γόνατος
ΠΕΛΜΑΤΑ
Η κινητικότητα σας αποτελεί για εμάς προτεραιότητα. Μέσα από μια μεγάλη ποικιλία τεχνητών πελμάτων σας δίνουμε την δύναμη να διαμορφώσετε την ζωή σας.
AQUALINE ΠΡΟΘΕΣΗ ΜΠΑΝΙΟΥ
Πρόθεση σχεδιασμένη για το νερό!


Κλεάνθους 4, Θεσσαλονίκη, 54642
t. 2310233723 f. 2310868071

Login Υπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.0 · © 2000 - 2015 IPS Ltd · Όροι χρήσης