Τα Προϊόντα μας
ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟΙ ΠΑΡΟΧΟΙ ΕΟΠΥΥ

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ

Ο συχνότερος λόγος δημιουργίας παθολογικών καταστάσεων, όπως οι πληγές και τα έλκη στο διαβητικό πόδι, είναι τα ακατάλληλα υλικά των υποδημάτων και η λάθος εφαρμογή τους. Τα παπούτσια που διαθέτει η VESALIUS είναι φτιαγμένα από μαλακά δέρματα και με συγκεκριμένη ανατομική δομή. Ιδιαίτερα για κάποιες κατηγορίες ασθενειών (σακχαρώδης διαβήτης, αρθρίτιδα κ.α.) η κατασκευή ειδικών παπουτσιών κρίνεται απαραίτητη.

Κλινικές μελέτες σε άτομα με διαβητικά πόδια έχουν δείξει ότι τα θεραπευτικά υποδήματα μειώνουν έως και 80% την πιθανότητα εμφάνισης έλκους.

Προληπτικά λειτουργούν και τα ειδικά πέλματα που αποτελούν έναν από τους βασικότερους τρόπους για να θεραπευτούν ή να αποφευχθούν τα προβλήματα των ποδιών: διαβήτης διαβητικό, αρθριτικά, παραμορφώσεις, απλή αποσυμφόρηση κατά την καθημερινή χρήση. Στη VESALIUS κατασκευάζονται με τη χρήση αφρώδους αποτυπώματος, πελματογραφημάτων ή γύψινων προπλασμάτων. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται απορροφούν τους κραδασμούς και αποτρέπουν τις πιέσεις. Ιδανικά για κάθε σας βήμα!


ΔΙΑΒΗΤΙΚΑ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ
ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΥΠΟΔΗΜΑ ΓΙΑ ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ ΝΕΥΡΟΠΑΘΕΙΑ/ΑΓΓΕΟΠΑΘΕΙΑ
ΜΕΤΕΓΧΕΙΡΗΤΙΚΑ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ
ΜΕΤΕΓΧΕΙΡΗΤΙΚΑ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΔΙΟΥ
ΠΑΙΔΙΚΑ - ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ
Ειδικά ορθοπεδικά παπούτσια για παιδιά


Κλεάνθους 4, Θεσσαλονίκη, 54642
t. 2310233723 f. 2310868071

Login Υπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.0 · © 2000 - 2015 IPS Ltd · Όροι χρήσης