Τα Προϊόντα μας
******ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ******ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟΙ ΠΑΡΟΧΟΙ ΕΟΠΥΥ*****

ΟΡΘΩΣΕΙΣ - ΝΑΡΘΗΚΕΣ

Για κάποιους ανθρώπους η απλή βάδιση είναι μαραθώνιος. Για κάποια παιδιά ένα χάδι μοιάζει βασανιστήριο. Για κάποιους οι δυσκολίες στην σωματική κίνηση δεν σημαίνουν μόνο περιορισμό, αλλά και κοινωνικό αποκλεισμό. Σήμερα, που η ιατρική τεχνολογία εξελίσσεται με ραγδαίους ρυθμούς κανείς δεν πρέπει να μένει στο περιθώριο. Ωστόσο οι ορθώσεις είναι ένα κομμάτι της συνολικής κοινωνικοψυχοσωματικής προσέγγισης που απαιτεί η ορθοπεδική αποκατάσταση. Η εκτίμηση αυτή προϋποθέτει συντονισμένη αντιμετώπιση από μία εξειδικευμένη ομάδα.

Οι ορθωτικοί ειδικοί της VESALIUS είναι διπλωματούχοι στην εφαρμογή ορθώσεων, με γνώσεις ανατομίας φυσιολογίας, εμβιομηχανικής, ικανοί να αναγνωρίζουν τις καταστάσεις που έχουν επιπτώσεις στο νευρομυϊκό σύστημα και να αντιλαμβάνονται τα ψυχολογικά και κοινωνικά αποτελέσματα της δυσλειτουργίας. Μπορούν επίσης, να προσφέρουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται οι ασθενείς και να εκπαιδεύσουν τους ίδιους και το περιβάλλον τους στη χρήση των ορθώσεων. Οι ορθώσεις δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την ευεργετική ενεργοποίηση και έμπνευση που προσφέρουν οι άνθρωποι ή τις ειδικές ασκήσεις ενδυνάμωσης που οφείλει ο ασθενής να ακολουθεί. Μπορούν όμως, να ασκήσουν δύναμη σε ένα μέρος του σώματος, ώστε να περιοριστεί ή να ελεγχθεί κάποια ανεπιθύμητη κίνηση και να αντισταθμιστεί η παραμόρφωση ή η αδυναμία με τη βελτίωση και προστασία της σωματικής λειτουργίας.

Κάθε όρθωση που κατασκευάζουμε στη VESALIUS είτε για τα άκρα είτε για τον κορμό είναι μοναδική για κάθε ασθενή. Συνδυάζει τη δύναμη και σταθερότητα με την ακαμψία και τη φιλική επαφή με το δέρμα. Πάντα, υπάρχει το κατάλληλο υλικό και το κατάλληλο μηχάνημα για έναν ασθενή.


ΜΗΡΟΚΝΗΜΟΠΟΔΙΚΗ ΟΡΘΩΣΗ (KAFOs)
Στη VESALIUS κατασκευάζουμε μηροκνημοποδικές ορθώσεις στη βάση των αναγκών κάθε ασθενή.
ΚΝΗΜΟΠΟΔΙΚΗ ΟΡΘΩΣΗ (AFOs)
Ο νάρθηκας που αναλαμβάνει τη λειτουργία της άρθρωσης αστραγάλου ή άλλες λειτουργίες που το πόδι δεν είναι ικανό να εκτελέσει από μόνο του.
(HKAFOs) ΟΣΦΥΟ- ΜΗΡΟΚΝΗΜΟΠΟΔΙΚΟΣ
Μία ολόσωμη ορθωτική κατασκευή που επιτρέπει την περιστροφή της πυέλου. Ο HKAFOs/RGO μιμείται το φυσικό βάδισμα.
ΟΡΘΩΣΗ ΓΟΝΑΤΟΣ (KO)
Στη VESALIUS κατασκευάζουμε ορθώσεις γόνατος στη βάση των αναγκών κάθε ασθενή.


Κλεάνθους 4, Θεσσαλονίκη, 54642
t. 2310233723 f. 2310868071

Login Υπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.0 · © 2000 - 2015 IPS Ltd · Όροι χρήσης