Τα Προϊόντα μας

(HKAFOs) ΟΣΦΥΟ- ΜΗΡΟΚΝΗΜΟΠΟΔΙΚΟΣ

(HKAFOs) ΟΣΦΥΟ- ΜΗΡΟΚΝΗΜΟΠΟΔΙΚΟΣ

Ο HKAFOs/RGO είναι μία ολόσωμη ορθωτική κατασκευή  που κάνει δυνατή την περιστροφή της πυέλου και μιμείται την φυσική βιομηχανική και το βάδισμα – τη φυσιολογική περιστροφή κατά το περπάτημα. Η προπόνηση κατά την διαδικασία της αποκατάστασης είναι έντονη και με μεγάλη επιβράβευση  αλλά απαιτεί αφοσίωση και δύναμη.

Με το πέρας των ετών έχουν υπάρξει μετατροπές και βελτιώσεις στη μηχανική κατασκευή του RGO. Σήμερα ένας οσφυομηροκνημοποδικός κηδεμόνας, συνήθως αποτελείται από αμφίπλευρες μηροκνημοποδικές ορθώσεις (KAFOs) σε συνδυασμό με αρθρώσεις με ασφάλεια γόνατος, αρθρώσεις ισχίου και μία εξατομικευμένη πυελική ζώνη και μία θωρακική επέκταση. Τυπικά οι ισχιακές αρθρώσεις ενώνονται με καλώδια τα οποία προλαμβάνουν την αμφίπλευρη ταυτόχρονη κάμψη των ισχίων. Η έκταση των ισχίων στη μία πλευρά ενώνεται με  την κάμψη του ισχίου στην άλλη πλευρά μέσω των καλωδίων, παράγοντας το χαρακτηριστικό κοινό μοτίβο βαδίσματος.

Η όρθωση κατασκευάζεται εξατομικευμένα κατόπιν λήψης γύψινου προπλάσματος και προσαρμόζεται στις ατομικές ανάγκες του κάθε ασθενή.
Κλεάνθους 4, Θεσσαλονίκη, 54642
t. 2310233723 f. 2310868071

Login Υπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.0 · © 2000 - 2015 IPS Ltd · Όροι χρήσης