Τα Προϊόντα μας

ΜΗΡΟΚΝΗΜΟΠΟΔΙΚΗ ΟΡΘΩΣΗ (KAFOs)

Η μηροκνημοποδική όρθωση (KAFO, ακρώνυμο για Knee-Ankle-Foot Orthosis) είναι ένας νάρθηκας που περικλείει και υποστηρίζει το ατροφικό μέλος (κάτω άκρο) και εκτείνεται από το μηρό έως το πέλμα. Η έμφαση δίνεται στην άρθρωση που είναι στο ύψος του γόνατος και του αστραγάλου. Οι αρθρώσεις που ενσωματώνονται στην όρθωση επιτελούν την λειτουργία της άρθρωσης του γόνατος και του αστραγάλου που το πόδι δεν είναι ικανό να εκτελέσει από μόνο του. Σημαντικό ρόλο ανάλογα με την κατάσταση των μυών έχει αν η όρθωση θα διαθέτει σημείο στήριξης στο ισχίο ή στο μηρό.

Η λειτουργικότητα της όρθωσης, εκτός της υποστήριξης που πρέπει να παρέχει, εστιάζεται και στην διατήρηση της σωστής ανατομίας του σώματος και του ελέγχου της κίνησης. Οι αστάθειες μπορεί να οφείλονται είτε σε σκελετικά προβλήματα είτε σε μυϊκή αδυναμία και παράλυση.

Λαμβάνοντας τους παραπάνω παράγοντες υπόψη, οι ενδείξεις για τη χρήση μιας μηροκνημοποδικής όρθωσης (KAFO) είναι πολλές και ποικίλες και κάθε κηδεμόνας είναι κατασκευασμένος ειδικά για τις ανάγκες του ατόμου για το οποίο έχει κατασκευαστεί. Οι μηροκνημοποδικές ορθώσεις διακρίνονται σε ελεύθερης άρθρωσης, με ασφάλεια γόνατος και ηλεκτρονικές αρθρώσεις.

Οι ορθωτικοί ειδικοί της VESALIUS είναι διπλωματούχοι στην εφαρμογή ορθώσεων, με γνώσεις ανατομίας φυσιολογίας, εμβιομηχανικής. Κάθε όρθωση που κατασκευάζουμε στη VESALIUS είναι μοναδική για κάθε ασθενή. KAFO ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΟΝΑΤΟΣ
ΜΗΡΟΚΝΗΜΟΠΟΔΙΚΟΣ ΚΗΔΕΜΟΝΑΣ ΓΙΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΑΚΡΟΥ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΟΝΑΤΟΣ
KAFO ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΡΘΡΩΣΗ
ΜΗΡΟΚΝΗΜΟΠΟΔΙΚΟΣ ΚΗΔΕΜΟΝΑΣ ΓΙΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΑΚΡΟΥ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΡΘΡΩΣΗ ΓΟΝΑΤΟΣ
KAFO ΑΔΙΑΒΡΟΧΗ (AQUALINE)
ΜΗΡΟΚΝΗΜΟΠΟΔΙΚΟΣ ΚΗΔΕΜΟΝΑΣ ΓΙΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΑΚΡΟΥ (ΑΔΙΑΦΡΟΧΟΣ)


Κλεάνθους 4, Θεσσαλονίκη, 54642
t. 2310233723 f. 2310868071

Login Υπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.0 · © 2000 - 2015 IPS Ltd · Όροι χρήσης