Τα Προϊόντα μας
ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗ & ΠΡΟΘΕΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Τα Προϊόντα μας

Αποκατάσταση θα πει ενεργός συμμετοχή, ανάκτηση ελέγχου.

Αυτά επιδιώκουμε για σας, μαζί σας και σε συνεργασία με τον γιατρό και τον φυσιοθεραπευτή σας. Στη VESALIUS πιστεύουμε ότι κάθε άνθρωπος που πάσχει έχει δικαίωμα να πάρει το χρόνο του και όλη την πληροφορία που χρειάζεται, προκειμένου να καταλήξει στη σωστή λύση για τον ίδιο.

Στη VESALIUS κατασκευάζουμε και διαθέτουμε πολλές διαφορετικές προθέσεις κάτω και άνω άκρων, μηχανήματα αποκατάστασης, ορθώσεις και κηδεμόνες με λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά, θεραπευτικά υποδήματα και ειδικά πέλματα για διαβητικούς εξαιρετικής ποιότητας. Κάντε την έρευνά σας, ζητήστε πληροφορίες για όλες τις δυνατότητες που έχετε, για τις τεχνολογίες, για τον τρόπο αποκατάστασης, για τις νέες σας συνήθειες. Μην αποθαρρύνεστε, αναζητήστε εκείνον που μπορεί να καθοδηγήσει και να υποστηρίξει καλύτερα την κίνηση τη δική σας ή του παιδιού σας. Εσείς έχετε τον έλεγχο και στη VESALIUS έχουμε όλη τη γκάμα προϊόντων και όλες τις υποστηρικτικές υπηρεσίες φροντίδας, για να τον ανακτήσετε.


ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ - ΤΕΧΝΗΤΑ ΜΕΛΗ
Τα τεχνητά μέλη διακρίνονται σε προθέσεις κάτω άκρων και προθέσεις άνω άκρων, εξυπηρετώντας οποιαδήποτε μορφή ακρωτηριασμού.
BIONIC - ΥΨΗΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Το κατασκευαστικό τμήμα της VESALIUS χρησιμοποιεί προϊόντα προηγμένης τεχνολογίας, η κίνηση ρυθμίζεται αυτόματα πραγματοποιώντας βέλτιστο βηματισμό.
ΟΡΘΩΣΕΙΣ - ΝΑΡΘΗΚΕΣ
Η VESALIUS κατασκευάζει ορθώσεις πάντα κατόπιν λήψεως γύψινου προπλάσματος, εξατομικευμένα για κάθε ασθενή.
ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΚΟΡΜΟΥ
Οι κηδεμόνες κορμού ή θωρακοοσφυϊκοί νάρθηκες χρησιμοποιούνται επιτυχώς για την διόρθωση της ιδιοπαθούς σκολίωσης και της κύφωσης στα παιδιά και τους εφήβους.
ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ
Ορθοπεδικά, διαβητικά, θεραπευτικά, μετεγχειρητικά παπούτσια για όλους του τύπους παθήσεων του ποδιού
ΕΙΔΙΚΑ ΠΕΛΜΑΤΑ
Πέλματα για το διαβητικό πόδι, πέλματα για αρθριτικά και παραμορφωμένα πόδια, απλά πέλματα για την αποσυμφόρηση του ποδιού κατά την καθημερινή χρήση


Κλεάνθους 4, Θεσσαλονίκη, 54642
t. 2310233723 f. 2310868071

Login Υπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.0 · © 2000 - 2015 IPS Ltd · Όροι χρήσης