Τα Προϊόντα μας

Το C-Leg®

Καινοτομία που δίνει κίνηση

Οι εμπειρίες των πελατών και των χρηστών έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην περαιτέρω εξέλιξη του C-Leg της Ottobock. Οι καινούργιες λειτουργίες ενισχύουν την καθημερινή ελευθερία κινήσεων.

Πλεονεκτήματα του C-Leg που μπορούν να αποδειχθούν

Το C-Leg είναι το προθετικό σύστημα κάτω άκρου της Ottobock με τις καλύτερες κριτικές αξιολόγησης. Τα πολλαπλά πλεονεκτήματα, τεκμηριωμένα σε αναγνωρισμένες επιστημονικές μελέτες, έχουν συγκεντρωθεί με σαφήνεια σε μια βιβλιογραφική επισκόπηση.

Το C-Leg

• Επιτρέπει στο χρήστη να κινείται εναλλάξ σε σκάλες, επιφάνειες με απότομη κλίση και ανομοιόμορφο έδαφος

• Προσαρμόζεται δυναμικά και σε πραγματικό χρόνο στις διαφορετικές ταχύτητες βάδισης

• Αυξάνει την αμέριστη προσοχή του χρήστη

• Επεκτείνει την ακτίνα μετακίνησης και αυξάνει τη δραστηριότητα του χρήστη

• Υποστηρίζει μια υγιή, φυσική στάση του σώματος, καθώς για τη βάδιση απαιτείται αποδεδειγμένα μικρότερη φυσική προσπάθεια και το υγιές άκρο δεν δέχεται πρόσθετη καταπόνηση

• Διαθέτει λειτουργία ορθοστασίας για ασφάλιση της πρόθεσης

• Προσφέρει ασφάλεια σε κάθε περίσταση και εκτενή κινητικότητα

• Ενισχύει την εμπιστοσύνη στην πρόθεση

 

Το C-Leg®
Πώς λειτουργεί η τεχνολογία C-Leg®; Το 1997, με την εφαρμογή της τεχνολογίας C Leg®, στάθηκε για πρώτη φορά δυνατό να ελέγξουμε πλήρως, με «έξυπνο» τρόπο, ένα προθετικό σύστημα και να το προσαρμόσουμε στην ατομική εικόνα βάδισης
Κατάλληλο για ακρωτηριασμένους με απεξάρθρωση γόνατος και άνω, με αστάθεια και στις 2 αρθρώσεις, με αρθριτικά στις αρθρώσεις των κάτω άκρων, με διπλό ακρωτηριασμό, με ακρωτηριασμό σε υψηλά σημεία των άκρων, με μετα - τραυματικές επιπλοκές και με πολλαπλές αναπηρίες.
Η αξιοπιστία και η εμπιστοσύνη στην πρόθεση παίζουν σημαντικό ρόλο στην καθημερινή ζωή κάθε χρήστη. Το καινούργιο C-Leg® συνδυάζει το πλεονέκτημα της ασφάλειας στην καθημερινότητα με το γεγονός ότι λαμβάνει υπόψη τις ατομικές ανάγκες του χρήστη.


Κλεάνθους 4, Θεσσαλονίκη, 54642
t. 2310233723 f. 2310868071

Login Υπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.0 · © 2000 - 2015 IPS Ltd · Όροι χρήσης