Τα Προϊόντα μας
*****ΠΡΟΘΕΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ*****ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟΙ ΠΑΡΟΧΟΙ ΕΟΠΥΥ*****

ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ - ΤΕΧΝΗΤΑ ΜΕΛΗ

Όπως στη γραμματική, έτσι και στην ορθοπεδική αποκατάσταση οι προθέσεις προσδιορίζουν τα ρήματα, τη δράση, την κίνηση. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα και χωρίς προθέσεις – τεχνητά μέλη ή τεχνητές αρθρώσεις - η κίνηση υπάρχει, είναι εκεί. Με τη χρήση των προθέσεων όμως, προσδιορίζουμε τους στόχους, την κατεύθυνση και τον βαθμό που το σώμα θα λειτουργήσει. Ένας ακρωτηριασμός δεν αλλάζει μόνο τις συνθήκες ζωής, αλλά «απαιτεί» από τον άνθρωπο να διδάξει στο σώμα του ξανά, να κινείται. Κάτι τέτοιο δεν είναι απλό, αλλά σίγουρα δεν είναι ακατόρθωτο. Και δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από το να εκπλήσσει κανείς με τις δυνάμεις, του τον ίδιο του τον εαυτό.

Στην VESALIUS ενεργοποιούμε αυτές τις δυνάμεις. Η επανένταξή σας στην καθημερινή κίνηση ξεκινάει σταδιακά με την περιποίηση και το δέσιμο της πληγής, την προετοιμασία μέχρι να φύγει το οίδημα, τις φυσικοθεραπείες, την εργοθεραπεία, την προσαρμογή στη νέα καθημερινή σας διαβίωση και την επιλογή της πρόθεσης. Η διαδικασία έχει διάρκεια και το είδος ιατρικής τεχνολογίας που θα χρησιμοποιηθεί καθορίζεται από την έκταση του ακρωτηριασμού, την κλινική εικόνα, τον τρόπο ζωής και τις ανάγκες σας. Υπάρχουν προθέσεις για κάτω και άνω άκρα μηχανικές, μυοηλεκτρικές, διακοσμητικές και βέβαια, οι Bionic τελευταίας γενιάς. Όλες μπορούν να σας βοηθήσουν, αλλά καθώς οι προθέσεις μόνο – όσο καλές κι αν είναι - δεν είναι αρκετές, τα μέλη της ομάδας αποκατάστασης VESALIUS αναλαμβάνουν να απαντήσουν στις απαιτήσεις που γεννούν οι καινούριες συνθήκες ζωής. Ρωτήστε ειδικά και πρακτικά θέματα, ζητήστε ψυχολογική υποστήριξη, συναντηθείτε με άλλους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα με εσάς, μοιραστείτε την εμπειρία σας. Η VESALIUS θα είναι δίπλα σας σε κάθε βήμα. Γιατί όσο εξελιγμένα και αν είναι σήμερα, τα τεχνητά μέλη, είναι η δύναμη των ανθρώπων που τα κάνει να κινούνται.

Τα τεχνητά μέλη διακρίνονται σε προθέσεις κάτω άκρων και προθέσεις άνω άκρων.

ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΚΡΩΝ
Στα κάτω άκρα διακρίνονται πέντε μορφές ακρωτηριασμών: Απεξάρθρωση Ισχύου, Μηριαίοι, Απεξάρθρωση γόνατος, Κνημιαίοι, Άκρου ποδός
ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΑΝΩ ΑΚΡΩΝ
Τα τεχνητά άνω άκρα είναι τριών ειδών: Μηχανικά, Μυοηλεκτρικά, Διακοσμητικά


Κλεάνθους 4, Θεσσαλονίκη, 54642
t. 2310233723 f. 2310868071

Login Υπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.0 · © 2000 - 2015 IPS Ltd · Όροι χρήσης