Τα Προϊόντα μας

Ακρωτηριασμοί Άνω Άκρων

Ο πιο σημαντικός στόχος ολόκληρης της θεραπεία σας — από το χειρουργείο μέχρι την αποκατάσταση και την εφαρμογή μία τεχνητής πρόθεσης — είναι η επαναφορά της κινητικότητας σας.

Η ομάδα θεραπείας σας, η οποία περιλαμβάνει τους γιατρούς, φυσικοθεραπευτές, προσθετικούς — και φυσικά εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα — θα σας βοηθήσει στην όσο το δυνατό καλύτερη ανεξαρτητοποίησή σας, ώστε να μπορείτε να ζήσετε μια ζωή ενεργή. Κατά μέσο όρο, αυτή η διαδικασία αποκατάστασης απαιτεί δύο έως έξι μήνες, αν και αυτό μπορεί να επηρεαστεί από διάφορους παράγοντες, όπως το επίπεδο κινήτρων σας και την εφαρμογή της πρόθεσης.

Παρακάτω σας παρέχονται συστάσεις σχετικά με τη θεραπεία και την αποκατάστασή σας. Ωστόσο, οι οδηγίες της ομάδας αποκατάστασης έχουν πάντα προτεραιότητα, δεδομένου ότι η ομάδα αυτή είναι σε θέση να αξιολογήσει καλύτερα την προσωπική σας κατάσταση.Είτε γνωρίζετε για τη χειρουργική επέμβαση ακρωτηριασμού πριν αυτή γίνει, είτε μόλις το ανακαλύψατε, η ομάδα θεραπείας σας είναι εκεί για να σας υποστηρίξει.
Τι σημαίνει «ακρωτηριασμός» και γιατί συμβαίνει;


Κλεάνθους 4, Θεσσαλονίκη, 54642
t. 2310233723 f. 2310868071

Login Υπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.0 · © 2000 - 2015 IPS Ltd · Όροι χρήσης