Τα Προϊόντα μας

Triton smart ankle

Triton smart ankle

Ανακτήστε την επιλογή σας 

Περπατώντας στο πεζοδρόμιο ή στο μονοπάτι; Με το ανελκυστήρας ή τις σκάλες; Φορέστε πάνινα παπούτσια ή μπότες; 

Με τον έξυπνο αστράγαλο Triton, η επιλογή είναι δική σας. Με μεγαλύτερη εμβέλεια κίνησης από κάθε άλλο ελεγχόμενο με μικροεπεξεργαστή αστράγαλο, τη δυνατότητα αλλαγής ύψους πτέρνας με εφαρμογή smartphone και μπαταρία που αντέχει έως και τρεις ημέρες, μπορείτε να πάτε όπου θέλετε, όπως θέλετε, με το δικό σας ρυθμό. 

Το περπάτημα σε πλαγιές, σκάλες και ράμπες είναι αισθητά ευκολότερο. 

Πλεονεκτήματα για σας

 Smartphone app

Έλεγχος εφαρμογών smartphone 

Η εφαρμογή Galileo για iOS και Android σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τη στάθμη της μπαταρίας, να προσαρμόζετε το ύψος της πτέρνας και να αντιλαμβάνεστε την ακαμψία των δακτύλων και να ενεργοποιείτε ένα προφίλ ελεύθερου αστράγαλου που διευκολύνει το φόρεμα παντελονιού. 

Εύκολη ρύθμιση φτέρνας 

Ο έξυπνος αστράγαλος Triton σάς επιτρέπει να εναλλάσσετε τα παπούτσια με διαφορετικά ύψη φτέρνας έως 2 ίντσες. Και είναι εύκολο: κάνετε την προσαρμογή μόνοι σας με την εφαρμογή Galileo.

 C-Leg 4

Συνδυασμοί άνω του γόνατου

Παρόλο που είναι μια εξαιρετική λύση για τους ακρωτηριασμούς κάτω από το γόνατο, ο έξυπνος αστράγαλος Triton είναι επίσης συμβατός με τα γόνατα C-Leg, Genium και X3microprocessor, παρέχοντας ακόμα μεγαλύτερη άνεση και εύρος κίνησης.Κλεάνθους 4, Θεσσαλονίκη, 54642
t. 2310233723 f. 2310868071

Login Υπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.0 · © 2000 - 2015 IPS Ltd · Όροι χρήσης