Τα Προϊόντα μας

Ακρωτηριασμοί Κάτω Άκρων

Ο πιο σημαντικός στόχος ολόκληρης της θεραπείας σας — από το χειρουργείο μέχρι την αποκατάσταση και την εφαρμογή μία τεχνητής πρόθεσης — είναι η επαναφορά της κινητικότητας σας.

Η ομάδα θεραπείας σας, η οποία περιλαμβάνει τους γιατρούς, φυσικοθεραπευτές, προσθετικούς — και φυσικά εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα — θα σας βοηθήσει στην όσο το δυνατό καλύτερη ανεξαρτητοποίησή σας, ώστε να μπορείτε να ζήσετε μια ζωή ενεργή. Κατά μέσο όρο, αυτή η διαδικασία αποκατάστασης απαιτεί δύο έως έξι μήνες, αν και αυτό μπορεί να επηρεαστεί από διάφορους παράγοντες, όπως το επίπεδο κινήτρων σας και η εφαρμογή της πρόθεσης


Εάν γνωρίζετε από λίγο καιρό πριν για την χειρουργική επέμβαση ακρωτηριασμού ή μόλις το μάθατε, να θυμάστε ότι δεν είστε μόνοι. Η ομάδα θεραπείας σας είναι εκεί για να σας υποστηρίξει, να απαντήσει σε ερωτήσεις- και να βρει τις καλύτερες λύσεις για εσάς.
Μάθετε περισσότερα για το τι σημαίνει «ακρωτηριασμός», συμπεριλαμβανομένου των τύπων ακρωτηριασμού και τις πιθανές αιτίες ακρωτηριασμού.
Αμέσως μετά την επέμβαση, η εστίαση θα είναι στην ανάρρωσή σας και στην επούλωση του υπολειπόμενου άκρου (κολοβώματος). Και τα δύο είναι σημαντικά έτσι ώστε να μπορέσετε να αρχίσετε την αποκατάσταση και την τοποθέτηση της πρόθεσης.
Η διαδικασία της αποκατάστασης


Κλεάνθους 4, Θεσσαλονίκη, 54642
t. 2310233723 f. 2310868071

Login Υπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.0 · © 2000 - 2015 IPS Ltd · Όροι χρήσης