Τα Προϊόντα μας

GENIUM/ GENIUM X3

GENIUM/ GENIUM X3

Με το Genium η κινητικότητα και η ποιότητα ζωής αποκτούν τώρα καινούργιο νόημα. Ασφαλής βάδιση προς τα πίσω, εναλλασσόμενη ανάβαση σε σκάλες, διαισθητική λειτουργία όρθιας στάσης ακόμη και σε κεκλιμένες επιφάνειες και πολλά άλλα …

 

Ο καλύτερος τρόπος βάδισης είναι η φυσική, φυσιολογική βάδιση. Με το Genium – Bionic Prosthetic System της Ottobock μπορείτε να την αναπαράγετε σχεδόν με απόλυτη ακρίβεια. Μια παγκόσμια καινοτομία, η οποία φροντίζει παράλληλα για ολόκληρο το μηχανισμό κίνησης, αυξάνει κατά πολύ την άνεση στη χρήση και χαρίζει εκπληκτική ελευθερία απέναντι στα εμπόδια της καθημερινότητας.

 

Βελτιστοποιημένη Βάδιση          Οι σημαντικότερες νέες λειτουργίες          Ενδείξεις για το Genium    

 

 

Genium X3 - Reclaim all you want to be.

Η τεχνολογία αισθητήρων στις προθέσεις ποδιών Genium, καθιστά πιθανές τις ενστικτώδεις και φυσικές κινήσεις, ακόμα και όταν περπατάτε προς τα πίσω, ανεβαίνετε σκαλοπάτια, αλλάζετε συνεχώς ταχύτητα περπατήματος ή μήκος διασκελισμού. Βελτιώνει την ασφάλεια και την ποιότητα ζωής καθώς προσφέρει ανακούφιση στην αντίθετη πλευρά: Αυτά είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα που προσφέρει στους χρήστες. Και αυτά έχουν αποδειχθεί επιστημονικά.

Βασισμένο στη μοναδική λειτουργικότητα του Genium, το Genium X3 της Ottobock είναι ιδιαίτερα γερό και ελαστικό. Απαιτητικά επαγγέλματα, ενεργή οικογενειακή ζωή, κολύμβηση και αθλητικές δραστηριότητες, διακοπές και διάφορες καταστάσεις κατά τις οποίες έρχεστε σε επαφή με το νερό, τη σκόνη, την άμμο, τους ρύπους - είναι οι ιδανικές συνθήκες για το Genium X3.

Το Genium X3 τώρα έχει αναπτυχθεί ακόμη παραπάνω για ομαλότερο, ενστικτώδες περπάτημα, μεγαλύτερη ασφάλεια και  υποστήριξη στις καθημερινές καταστάσεις. Ένα ακόμη πλεονέκτημα για εσάς: Η νέα πρόθεση είναι εξαιρετικά απλή στις ρυθμίσεις της, κατά τη χρήση της εφαρμογής Cockpit, τόσο στο Iphone ή το Android σας.

Waterproof

Με το Genium X3, μπορείτε να κάνετε μπάνιο, να πάτε για κολύμβηση ή να εργαστείτε σε υγρές συνθήκες: Επιλέξτε υλικά όπως τιτάνιο, σκληρό αλουμίνιο και επιστρώματα ανοξείδωτου χάλυβα τα οποία συνδυασμένα με ειδικά στεγανά συστατικά προστατεύουν την ευαίσθητη τεχνολογία των αισθητήρων και των ηλεκτρονικών συστημάτων.  Το Genium X3 είναι αδιάβροχο και αντιδιαβρωτικό. Σας δίνει απεριόριστες δυνατότητες.

Άμεση αντίδραση

Πολλές καταστάσεις χρειάζονται άμεση αντίδραση: το πέρασμα του δρόμου, όταν εμφανίζεται αναπάντεχα ένα αυτοκίνητο ή όταν είστε με παιδιά όπου ανά πάσα στιγμή μπορεί να χρειαστεί να διαχειριστείτε απρόσμενες καταστάσεις.  Το Genium X3 ανταποκρίνεται άμεσα χάρη στη walk-to-run λειτουργία του. Τυχόν αλλαγές από χαλαρό περπάτημα σε τρέξιμο εντοπίζονται άμεσα και η άρθρωση προσαρμόζεται ανάλογα.

Συμμετοχή σε αθλητικές δραστηριότητες

Ανεξάρτητα από τις δικές σας αθλητικές απαιτήσεις, η λειτουργία τρεξίματος παραμένει ενεργή. Δημιουργήθηκε αποκλειστικά για αθλητικές δραστηριότητες. Οι λειτουργίες του προσαρμόζονται στο τρόπο τρεξίματος και βασίζονται στην φυσικότητα. Για παράδειγμα, έχει ληφθεί υπόψη η αυξημένη γωνία κάμψης του γόνατος που είναι απαραίτητη κατά τη διάρκεια του τρεξίματος.   

Κατάλληλο για καθημερινή χρήση

Περπατάτε σιγά ή γρήγορα, ανεβαίνετε σκαλοπάτια, περνάτε εμπόδια, παραμένετε ακίνητοι σε πλαγιές ή περπατάτε προς τα πίσω: Χάρη στην τελευταία τεχνολογία το Genium X3 ανταποκρίνεται έξυπνα σε διάφορες καθημερινές καταστάσεις. Προσαρμόζεται ακόμη και στο τυχόν διαφορετικό βάρος των παπουτσιών και των ρούχων σας. 

Ένα κατάλληλο πέλμα

Το προσθετικό πόδι Triton είναι κατάλληλο για έντονα δραστήριους χρήστες. Ιδιαίτερα στιβαρό, το Triton Heavy Duty, έχει μεγάλη χωρητικότητα και είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό στη διάβρωση.

Σύστημα προστασίας ανθεκτικότητας

Προκειμένου να ανταπεξέλθετε στις πιέσεις της καθημερινότητας, το Σύστημα Προστασίας κατασκευασμένο από ανθεκτικά υλικά καλύπτει τις αρθρώσεις του γόνατος.

Η Τεχνολογία του Genium X3
Κλεάνθους 4, Θεσσαλονίκη, 54642
t. 2310233723 f. 2310868071

Login Υπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.0 · © 2000 - 2015 IPS Ltd · Όροι χρήσης