Τα Προϊόντα μας

FreeWalk

FreeWalk

Γρήγορη απόκριση

Με απλά λόγια, η όρθωση ελέγχου στάσης FreeWalk της Ottobock αντιδρά στην κίνηση σας κλειδώνοντας την άρθρωση του γόνατος, έτοιμη για να προχωρήσετε με σταθερότητα και εμπιστοσύνη.

Στη συνέχεια, μια άλλη κίνηση ενεργοποιεί το ξεκλείδωμα και με μια εύκολη "ταλάντωση" ο ελεγκτής στάσης ξεκλειδώνει την άρθρωση του γόνατος. Στη συνέχεια, μπορείτε εύκολα να προχωρήσετε προς τα εμπρός, αφήνοντας το δεμένο πόδι σας να κινηθεί, έτοιμο για το επόμενο βήμα και για ένα πιο αποτελεσματικό μοτίβο βαδίσματος.

Πλεονεκτήματα για σας

Φανταστείτε να περπατάτε με ένα ίσιο πόδι, ανίκανο να λυγίσετε το γόνατο λόγω ενός νάρθηκα - ή ίσως αυτή η εμπειρία να είναι πάρα πολύ πραγματική για σας. Για άτομα με απομονωμένη αδυναμία τετρακέφαλου, πολιομυελίτιδα, μετά-πολιομυελίτιδα, σκλήρυνση κατά πλάκας, μονομερή παράλυση, ατελή βλάβη νωτιαίου μυελού και κάποια τραύματα, το περπάτημα μπορεί να είναι μια πρόκληση.

Με τις σημερινές ορθώσεις ελέγχου θέσης, υπάρχουν νέες επιλογές για να εξερευνήσετε με τον ορθωτικό σας. Το FreeWalk είναι μια ελαφριά εναλλακτική από έναν παραδοσιακό νάρθηκα και η εναλλαγή μεταξύ μιας κλειδωμένης και μιας ξεκλείδωτης άρθρωσης γόνατος την κατάλληλη στιγμή για να σας κρατήσει σταθερό. Επιπλέον, μια πιο φυσική κίνηση καθιστά εύκολο να προσθέσετε μερικά βήματα στην μέρα σας χωρίς να προσθέσετε κόπωση.

Ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε περισσότερα για το FreeWalk είναι να μιλήσετε με τον ορθωτικό σας. Αν μπορεί να βελτιώσει την ικανότητά σας να περπατάτε, ο ορθωτικός σας μπορεί να συνεργαστεί με τον εκπρόσωπο πωλήσεων της Ottobock και να σας δώσει τη δυνατότητα να δοκιμάσετε το FreeWalk για μια “δοκιμαστική βόλτα”  για να έχετε καλύτερη αντίληψη για τη διαφορά που μπορεί να κάνει για εσάς.

Τεχνικές Πληροφορίες

Το περπάτημα είναι μια σύνθετη κίνηση και η επιλογή του καλύτερου νάρθηκα για εσάς θα απαιτήσει κάποιο χρόνο με τον ορθωτικό σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε φέρει μαζί το κατεβασμένο φυλλάδιο για να διευκρινίσετε τις κλινικές ενδείξεις και άλλες λεπτομέρειες που σχετίζονται με τη μοναδική σας περίπτωση.

Για άτομα μέχρι 265 λίβρες / 120 κιλά

Ανατρέξτε στις λεπτομερείς προδιαγραφές κίνησης με τον ορθωτικό σας για να διαπιστώσετε αν είστε καλός υποψήφιος για το σύστημα ελέγχου στάσης FreeWalk.
Κλεάνθους 4, Θεσσαλονίκη, 54642
t. 2310233723 f. 2310868071

Login Υπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.0 · © 2000 - 2015 IPS Ltd · Όροι χρήσης