Τα Προϊόντα μας

ΣΙΛΙΚΟΝΗ ΧΕΡΙΟΥ

Custom silicon prosthetic hand.

Με προσανατολισμό στη λεπτομέρεια 

Εάν ψάχνετε για ένα custom made προσθετικό μέλος, με φυσική εμφάνιση, τότε μια από τις προθέσεις custom silicone είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Με την πρόθεση αυτή θα νιώθετε άνεση και αυτοπεποίθηση, είτε δίνοντας μια χειραψία, είτε κάνοντας μια  παρουσίαση στη δουλειά σας.

Με βάση το δικό σας συγκεκριμένο σχήμα … , αλλά και χρώμα δέρματος, αυτή η επιλογή low profile, μπορεί να προσαρμοστεί έτσι ώστε να περιλαμβάνει τυχόν φακίδες, φλέβες, τρυχοφυία, για ένα ακόμη πιο ρεαλιστικό αποτέλεσμα

τι χρειάζεται να γνωρίζετε

Custom silicon system.

Προσαρμοσμένο σε εσας

Αυτή η low profile επιλογή σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε μια πρόθεση με ρεαλιστική εμφάνιση, έχοντας την επιλογή να προσθέσετε όποιο μοναδικό χαρακτηριστικό διαθέτετε και σας κάνει να νιώθετε πιο ασφαλείς και άνετοι. Συνδυάζοντας τη δημιουργικότητα με την τέχνη, τα προιόντα μας κατασκευάζονται στο χέρι από ειδικά εκπαιδευμένους τεχνίτες, με στόχο να σας προσφέρουν όσο το δυνατόν πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Custon silicon system hand.

Προσφέρει ένα απαλό και λείο τελείωμα

Για προθέσεις ακρα χείρας, το custom silicone στενεύει προς το υπάρχον μέλος σας, δημιουργώντας φυσική εμφάνιση. Διαχωριστικές γραμμές (ρυτίδες), είναι ζητήματα που δε θα σας απασχολήσουν με το προιόν αυτό.

Custom silicon system functions.

Τέλεια τοποθέτηση

Τα καλώδια που υπάρχουν στο εσωτερικό των δαχτύλων της πρόθεσής σας, σας επιτρέπει να κρατάτε αντικείμενα με αυτά.

Paiting nails with a Silicon prosthetic hand.

Βάλτε χρώμα

Στα νύχια κατασκευασμένα από ακρυλικό υλικό μπορείτε να εφαρμόσετε και βερνίκι νυχιών. Απλά χρησιμοποιείτε προιόν χωρίς ασετόν για να τα ξεβάψετε και να ξαναρχίσετε!  

Κλεάνθους 4, Θεσσαλονίκη, 54642
t. 2310233723 f. 2310868071

Login Υπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.0 · © 2000 - 2015 IPS Ltd · Όροι χρήσης