Τα Προϊόντα μας

KAFO ΑΔΙΑΒΡΟΧΗ (AQUALINE)

Σύστημα Άρθρωσης Aqualine

Αισθανθείτε το Νερό

Η ενασχόληση με τις καθημερινές προκλήσεις του νερού - από την απογευματινή ψιχάλα  μέχρι την σταθερότητα στο ντους – πρέπει να είναι κάτι που συζητάτε συχνά. Η  Ottobock έχει δημιουργήσει μια νέα επιλογή για να φέρει στη συζήτηση, το γόνατο και τις αρθρώσεις αστραγάλων Aqualine.

Αυτά τα αδιάβροχα προϊόντα βασίζονται σε μια νέα τεχνική παραγωγής και είναι κατασκευασμένα από σύνθετο άνθρακα. Αντίστοιχα ανθεκτικά με τις μεταλλικές αρθρώσεις, είναι πολύ ελαφρύτερα και αντέχουν την επαφή με  χλωριωμένα ή αλμυρά νερά, καθώς και στις πιο κλασικές ποικιλίες υγρών. Το όριο βάρους για αμφίπλευρη χρήση είναι μέχρι 100 κιλά / 220 λίβρες.

Αυτά τα μοναδικά εξαρτήματα είναι διαθέσιμα για ράβδους συστήματος 20mm, και λειτουργούν με θερμοπλαστική  πλαστικοποίηση ή κατασκευή prepreg.

Αντοχή στο Νερό

Τα μεμονωμένα εξαρτήματα της όρθωσης  πρέπει να είναι μόνιμα ανθεκτικά στο νερό και τη διάβρωση και η επαφή με χλώριο ή σαπούνι δεν θα πρέπει να βλάπτει τη λειτουργικότητά τους. Πρέπει επίσης να είναι πιθανή η επαφή με θαλασσινό νερό, π.χ. στο πλαίσιο της θεραπείας σε λουτρό άλμης.

Ασφάλεια

Ο κίνδυνος ολίσθησης είναι ιδιαίτερα υψηλός σε υγρές περιοχές. Συνήθως συνιστούμε τη χρήση σόλας ή παπουτσιού κολύμβησης πλήρους επιφανείας, καθώς και τη χρήση της άρθρωσης γονάτου σε κλειδωμένη θέση.

KAFO ΑΔΙΑΒΡΟΧΗ (AQUALINE)


Κλεάνθους 4, Θεσσαλονίκη, 54642
t. 2310233723 f. 2310868071

Login Υπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.0 · © 2000 - 2015 IPS Ltd · Όροι χρήσης