Τα Προϊόντα μας

ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ KID

Μετά από έναν ακρωτηριασμό, ο άνθρωπος που επηρεάζεται, είναι σημαντικό να θέσει εκ νέου το σώμα του σε λειτουργία και κίνηση. Μία διαδικασία που είναι ακόμη πιο σημαντική όταν αφορά τα παιδιά. Τα παιδιά είναι σημαντικό να επανέλθουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα στους ρυθμούς της καθημερινότητάς τους και να επανακτήσουν την κινητικότητα τους. Αυτό σημαίνει να πηγαίνουν στο σχολείο, να παίζουν με τους συνομήλικους τους και να κατακτούν ξανά την αυτονομία και ανεξαρτησία στην κίνησή τους.

Οι ειδικοί της Vesalius βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της οικογένειας και των παιδιών προκειμένου να σας συμβουλεύσουν και να σας καθοδηγήσουν στη διαδικασία της αποκατάστασης. Μετά την αφαίρεση των ραμμάτων τοποθετείται μία ειδική κάλτσα σύσφιξης προκειμένου να προετοιμάσει το κολόβωμα για την υποδοχή της πρόθεσης. Ο Μηχανικός Ορθοπεδικής της Vesalius σας προτείνει τις κατάλληλες λύσεις συστημάτων πρόθεσης ανάλογα με το επίπεδο του ακρωτηριασμού και το σωματότυπο.

Το επίπεδο ακρωτηριασμού, ο όρος δηλαδή που χρησιμοποιείται για να περιγράψει τη θέση στην οποία έχει ακρωτηριαστεί το μέρος του σώματος, ορίζει σε πρώτο επίπεδο και το είδος της πρόθεσης που μπορείτε να επιλέξετε. Ένας δεύτερος παράγοντας που ορίζει το είδος της πρόθεσης είναι η τεχνολογία που αυτή θα φέρει και η οποία επηρεάζει την λειτουργικότητα και τις δυνατότητες της. Οι δύο αυτοί παράγοντες έχουν καθοριστικό ρόλο στην επιλογή σας, σε συνεννόηση και με τις λεπτομερείς πληροφορίες που μπορείτε να λάβετε από τον πτυχιούχο Μηχανικό Ορθοπεδικής της Vesalius.

Η πρόθεση αποτελείται από μια υποδοχή, τη θήκη, η οποία περιέχει το τμήμα του μέλους το οποίο έχει παραμείνει μετά τον ακρωτηριασμό, δηλαδή το κολόβωμα. Η θήκη κατασκευάζεται από τον Μηχανικό Ορθοπεδικής της Vesalius, εξατομικευμένα και κατόπιν λήψης μέτρων για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του παιδιού. Όσον αφορά την αισθητική πλευρά, στη Vesalius διαθέτουμε πληθώρα χρωμάτων και σχεδίων ώστε το τεχνητό μέλος να ταιριάζει στην ηλικία και το γούστο των μικρών μας φίλων.

Επιπλέον ανάλογα με το επίπεδο του ακρωτηριασμού η πρόθεση μπορεί να περιέχει ένα προσθετικό γόνατο, πέλμα, αγκώνα, καρπό, παλάμη καθώς και προσαρμογείς και συνδετικά στοιχεία (σωλήνας, αντάπτορες)

Ακολούθως δείτε τις λύσεις που προσφέρει η τεχνολογία ανά επίπεδο ακρωτηριασμού. Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την Vesalius στο 2310233723.


Mυοηλεκτρική Πρόθεση Άνω Άκρου για παιδιά
Electrohand 2000 για παιδιά. Βοηθώντας τα παιδιά να εξερευνήσουν τον κόσμο τους.
Άρθρωση Ισχίου για Παιδιά
Η παιδιατρική άρθρωση του ισχίου είναι ελαφρύ αλουμίνιο και εύκολα ενσωματώνεται σε μια σπονδυλωτή πρόθεση.
Μηχανισμοί Γόνατος για παιδιά
Τα παιδιά θέλουν να είναι ανεξάρτητα όσο το δυνατόν νωρίτερα. Οι αρθρώσεις του γόνατος παρέχουν στο παιδί σας το καλύτερο δυνατό επίπεδο υποστήριξης - από τα πρώτα βήματα μέχρι το δικαίωμα για αθλητικές δραστηριότητες.
Κάλτσες Σιλικόνης για παιδιά
Η επιλογή της ιδανικής κάλτσας σιλικόνης εξαρτάται από τις ατομικές ανάγκες κάθε χρήστη.
Πέλματα για παιδιά
Στο δρόμο για το σχολείο, παίζοντας, ή κατά τη διάρκεια άθλησης


Κλεάνθους 4, Θεσσαλονίκη, 54642
t. 2310233723 f. 2310868071

Login Υπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.0 · © 2000 - 2015 IPS Ltd · Όροι χρήσης